• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İzmir 15 °C

1 Ytl’ye Uçak Bileti

1 Ytl’ye Uçak Bileti
Kurban Bayramı’ndaki 9 günlük tatil nedeniyle tükenen uçak biletleri açık artırmaya çıktı. Onur Air, normal ücreti dışındaki tüm gelirlerini eğitim kurumlarına bağışlamak üzere bayram tatilinde bulunması mümkün olmayan 80 adet bileti açık artırmayla

Kurban Bayramı’ndaki 9 günlük tatil nedeniyle tükenen uçak biletleri açık artırmaya çıktı. Onur Air, normal ücreti dışındaki tüm gelirlerini eğitim kurumlarına bağışlamak üzere bayram tatilinde bulunması mümkün olmayan 80 adet bileti açık artırmayla satacak.

Onur Air’in 1 YTL’den satışa sunacağı biletlerin satışı günde 250 bin giriş alan 400 bin üyeli www.gittigidiyor.com adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Satış özellikle, aylar öncesinden tükenen 6, 7, 8, 9 ve 10 Ocak İstanbul çıkış ve 13, 14 Ocak dönüş tarihlerini kapsıyor. Onur Air yönetiminin hem eğitim kurumlarına yönelik bir gelir sağlamak hem de bu tarihlere plan yapmak isteyenlere son bir şans tanımak için gerçekleştireceği uygulama 2 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da başlıyor. 4 Ocak Çarşamba günü saat 16.00’da sona erecek olan satış, her uçuş noktası için 8 adet bileti içeriyor.

Türkiye’de ilk kez Onur Air tarafından açık arttırmayla satılacak olan uçak biletlerinden kazanılacak ekstra gelirin eğitim kurumlarına bağışlanacağını söyleyen Onur Air Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahabettin Bolukçu, “Hem eğitim kurumlarına, hem de seyahat etmesi gerekip de bilet bulamamış olanlara yönelik olması için böyle bir yöntem uyguladık. Bunu özellikle günler önceden büyük talep alan hatlarımız için gerçekleştirdik ki eğitim kurumlarına daha çok bağış kalabilsin” diye konuştu.

Her türlü ürünün alınıp satıldığı, alıcı ve satıcıları buluşturan www.gittigidiyor.com’da satışa sunulacak Onur Air biletlerinin büyük ilgi görmesi beklenirken en pahalı biletin kaça satılacağı ise merak konusu oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894