• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • İzmir 16 °C

700 Araçlık Otoparka Muhteşem Açılış

700 Araçlık Otoparka Muhteşem Açılış
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı muhteşem bir

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı muhteşem bir organizasyonla yapıldı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde binlerce Denizlili, 700 araçlık otoparkın terasında düzenlenen iftarda buluştu.

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca liralık yatırıma imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi'nde yapımını tamamladığı 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın açılış töreni yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı ile birlikte yapılan açılış törenine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, ilçe belediye başkanları, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik etti. 

ULAŞIM YATIRIMLARI SÜRÜYOR

700 araç kapasiteli otoparkın terasında düzenlenen iftarın ardından, açılış konuşmasını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların ramazan ayını tebrik ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Şehirde yaşamak pek çok ihtiyacı ortaya çıkarıyor. Her geçen gün araç sayısı artıyor. Şehrimizde 2004 yılında 134 bin olan araç sayısı, bugün 400 bine ulaştı. Ulaşımla ilgili köprülü kavşaklar, üst geçitler, yeni çevre yolları ve farklı planlamalar yaparak trafiği rahatlatmak için yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Bunun yanında otoparklar da en büyük ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Şehrimizin merkezinde çok yoğun olan bu otopark ihtiyacımızı karşılamak için de, zamanında planlanmayan, otopark için alan bırakılmayan yerlerde, otopark kararları alındı" dedi.

10 AYRI NOKTADA OTOPARK YAPILACAK

Bu arsasın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin belediye başkanlığı döneminde planlanarak, otopark yapılması kararı alındığını anlatan Başkan Zolan, "Bu kararların ardından kamulaştırma çalışması başlamıştı. Bu işlem birçok vatandaşımızla uzlaşarak anlaşarak devam etti. Sonrasında bu mülkiyeti belediyemize kazandırdık ve yapımına başladık. Şimdi Denizlimizin şehir merkezindeki 10 noktasında vermiş olduğumuz otopark kararları ile ilgili dava süreçleri tamamlandı ve kamulaştırmalar devam ediyor. O 10 noktada otopark yapmayı Allah'ım bize nasip etsin inşallah. İşte 700 araçlık otoparkı yaptık, tamamladık. Toplam maliyeti 13 milyon 600 bin lira. İnşallah bugünden itibaren kullanmaya başlayacağız. Ben özellikle bu mahalle ve çevre mahalledeki kardeşlerimizden burayı kullanmalarını istiyorum. Bu yatırımlarımız geleceğimize güzellikler katsın inşallah. Otoparkımız, Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

“DENİZLİMİZE KAZANDIRILAN ESERLERDE ORTADADIR”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ise, muhteşem olarak tabir ettiği yatırımın açılışı için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Bakan Nihat Zeybekci, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ekibine ve tüm emeği geçen arkadaşlarımızdan 'Allah razı olsun' diyorum. ‘Devam’ diye söylediğimiz o sözün, vücut bulduğu nokta burasıdır. Bizim belediye başkanlığımız döneminde tespit edilen, şehrin ihtiyaçlarıyla ilgili çalışmalarının sonradan aynı zihniyet, aynı anlayış ve aynı ahlak içinde devam ettirilmesi ve neticelendirilmesi böyle bir şey. 15 yıldan beri iktidardaki o devamlılık Türkiye’yi nereye getirdiği gayet açıktır. 2004 Mart’ından bugüne kadar da, Denizlimizdeki o devamlılıkta, Denizlimize kazandırılan eserler de ortadadır" dedi.

"BU ŞEHRİN SEVDALISIYIZ"

Denizli'nin hak ettiğini aldığını vurgulayan Bakan Nihat Zeybekci, "Denizli Ege’nin vizyon şehri oldu. Denizli Türkiye’nin parmakla gösterilen bir şehri oldu. Büyükşehirle beraber de şehrimizin en uzak köşesindeki kardeşlerimiz de şehir merkezindekilerin almış oldukları hizmetlerle aynı kalite, aynı standartla aynı refaha ulaşıyor. Biz dertliyiz, bu şehrin sevdalısıyız. Şehrimizden başlayarak, ülkemize hizmet etmeyi, aziz millete hizmetkar olabilmeyi Cenabı Allah'ın bir lütfu olarak görüyoruz. İnşallah bu millete ve ülkeye hizmetkarlıkta 'devam inşallah' diyoruz. Durmak yok hizmete devam” dedi. Konuşmaların ardından tesisin açılışı dualarla yapıldı. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894