• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İzmir 25 °C

Afyon Motor Sporları Merkezi’nin Tanıtımı Yapıldı

Afyon Motor Sporları Merkezi’nin Tanıtımı Yapıldı
Türkiye Motor Federasyonu tarafından projelendirilen ‘Afyon Motor Sporları Merkezi’nin tanıtımı için program düzenlendi.

AFYON MOTOR SPORLARI MERKEZİ’NİN TANITIMI YAPILDI

Türkiye Motor Federasyonu tarafından projelendirilen ‘Afyon Motor Sporları Merkezi’nin tanıtımı için program düzenlendi.

Afyonkarahisar Valiliği ve Belediye Başkanlığı iş birliğinde hazırlanan ‘Afyon Motor Sporları Merkezi’nin tanıtım programına Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Afyon Spor Kompleksi yerleşkesi içerisinde 164 bin metre karelik alan içerisinde yer alan ‘Afyon Motor Sporları Merkezi’nin 7 farklı sınıfta hem sporculara, hem de adrenalin sevenlere hizmet vereceği belirtildi.  

Programda, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ardından söz alan Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, “Neden bizim beş tane daha Kenan Sofuoğlu’muz olmasın” diyerek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.  

Konuşmaların ardından 15-16 Ekim 2016 tarihinde İspanya’da düzenlenen Honda 650 F Gençler Şampiyonasında Dünya 3.sü olan Harun Çabuk’un da aralarında bulunan sporcular ve protokol üyeleri  günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Spor Turizmine katkı sağlayacak olan ‘Afyon Motor Sporları Merkezi’nin 2016 yılının sonuna kadar motokros, enduro, süperenduro, atv ve süpermoto branşlarında hizmet vereceği belirtildi. Drag ve Yarış Pistlerinin ise  2017 yılının sonuna kadar tamamlanması planlandığının bilgisi verildi. Tanıtım töreni sporcuların motosiklet gösterileri ile sona erdi. /EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894