• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 21 °C

Agora 13. Yılını Coşkuyla Kutluyor

Agora 13. Yılını Coşkuyla Kutluyor
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Perakende sektörünün yenilikçi ve önde gelen, İzmir’de kaliteli ve güler yüzlü hizmetin simgesi olan Agora Alışveriş Merkezi 13
AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ 13. YILINI COŞKUYLA KUTLUYOR
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Perakende sektörünün yenilikçi ve önde gelen, İzmir’de kaliteli ve güler yüzlü hizmetin simgesi olan Agora Alışveriş Merkezi 13. yılını muhteşem etkinlikler ile kutluyor… Hizmete açıldığı günden bu yana İzmirlilerin sevgisi ile büyüyen Agora Alışveriş Merkezi, 13. yılında ziyaretçilerini birbirinden özel etkinlikler ile kutlacak ve ünlü konuklar ile buluşturacak.
 
11 MART CUMA GÜNÜ FİLİZ ÖZKOL İLE ASTROLOJİ SOHBETİ
Agora Alışveriş Merkezi 13. Yıl dönümü ve Kadınlar Günü’ne özel olarak 11 Mart Cuma günü Ünlü Astrolog Filiz Özkol’u ağırlayacak. Kadınlar günü kampanyası kapsamında saat 13:00- 15:00 arası kampanyaya katılan bayan ziyaretçiler ile birebir söyleşi gerçekleştirerek yıldız haritalarını çıkartacak. Filiz Özkol Saat 16:00’da ise A Blok etkinlik alanında Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile “Astroloji Sohbeti” gerçekleştirerek, “Burçlarda Aşk ve Evlilik” konusuna değinecek. 
 
UĞUR DÜNDAR 12 MART’TA D&R LİVE ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA AGORA ALIŞVERİŞ MERKEZİ’NDE!
Agora Alışveriş Merkezi ve D&R imza günleri kapsamında, 12 Mart Cumartesi günü saat 15:00’te ünlü Gazeteci- Yazar Uğur Dündar Agora Alışveriş Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak ve son kitabı “Pazarlık Yok” isimli kitabını imzalayacak. 
 
MİSS.&MR. KİDS MODEL OF TURKEY 2016 YARIŞMA FİNALİ AGORA’DA
İzmir’in fark yaratan alışveriş merkezi Agora Alışveriş Merkezi ana sponsorluğunu üstlendiği Miss.&Mr. Kids Model of Turkey yarışma finaline 12 Mart Cumartesi günü ev sahipliği yaparak, 13. Yıl dönümüne özel ünlü konuklar ile muhteşem ve heyecan dolu bir final gecesi yaşatacak. Bu yıl 2.si düzenlenen yarışmada Türkiye’nin yeni çocuk modelleri seçilecek. Finale kalan 10 kız ve 10 erkek çocuk aday 12 Mart Cumartesi akşamı saat 19:00’da Agora Alıveriş Merkezi’nde podyuma çıkacaklar. Minik prens ve prensesin taçlarını giyecekleri muhteşem final gecesine Fatoş Kabasakal sunuculuk yapacak, ünlü manken Simge Tertemiz ise jüri koltuğunda yer alacak. Muhteşem final gecesine konuk olarak katılacak olan Suadiye, şarkıları ile geceye renk katacak. 
 
ATİYE SEVİLEN ŞARKILARI VE İMZA GÜNÜ İLE 13 MART’TA SİZLERLE
Popüler müziğin başarılı ismi Atiye,  Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. yıl dönümüne özel mini konser ve imza günü ile 13 Mart Pazar günü saat 17:00’de Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak. Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında gerçekleşecek olan etkinlikte Atiye, sevenleri ile hep bir ağızdan söyleyeceği şarkılar ile ziyaretçilere unutulmaz bir gün yaşatacak. 
 
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, Agora Alışveriş Merkezi’nin 13. yıl dönümüne özel olarak ünlü konukları ağırlayacakları dopdolu bir etkinlik programı hazırladıklarını belirterek, tüm İzmirlileri bu keyifli etkinliklere davet etti. Noyan, Agora Alışveriş Merkezi’ni yalnız bırakmayan ve 13 yıldır keyifli anıları birlikte paylaşan değerli ziyaretçilerine teşekkürlerini ileterek, kaliteli ve ayrıcalıklı hizmet sunmaya devam edeceklerini vurguladı. / EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894