• BIST 9524.59
  • Altın 2508.671
  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.7249
  • İzmir 15 °C

Aliağa Belediye Ekipleri Çıtak Mahallesi’nde

Aliağa Belediye Ekipleri Çıtak Mahallesi’nde
Aliağa Belediye Ekipleri Çıtak Mahallesi’nde

Aliağa Belediye Ekipleri Çıtak Mahallesi’nde

Aliağa Belediyesi, mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler; Çakmaklı, Horozgediği, Bozköy, Aşağı Şehitkemal, Yukarı Şehit Kemal, Samurlu, Güzelhisar Mahallelerinin ardından çalışmalarını Çıtak Mahallesi’nde sürdürüyor.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın talimatlarıyla Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde çevre düzenlemesi, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarına Çıtak Mahallesi’nde devam eden ekipler, mahallenin dört bir yanında çevre düzenlemesi başta olmak üzere ağaç budama, ot biçme, ova yollarının yapımı, oyun parkı bakımı, metruk binaların yıkımı gibi çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Aliağa Belediyesi mahallede ikamet eden vatandaşların daha temiz, düzenli bir çevrede yaşaması için tüm ekipleriyle seferber oluyor. 

Muhtar Güleç “Belediyemizin Çalışmalarından Memnunuz”
Mahalledeki çalışmaları değerlendiren Çıtak Mahalle Muhtarı Üstün Güleç, Aliağa Belediyesi’nin tüm ekipleriyle Çıtak’ta çalışma başlattığını söyledi. Güleç, “Belediyemiz tarafından mahallemizde ağaçlarımızın budanması, park ve bahçelerimizin düzenlenmesi ve bazı ova yollarımız yapılıyor. Eksik gedik ne varsa hallediliyor. Bu çalışmalardan dolayı başta Başkanımız Serkan Acar olmak üzere Aliağa Belediyemize teşekkür ediyorum. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz” ifadelerini kullandı. Aliağa Belediyesi’nin çalışmaları mahallede ikamet eden vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894