• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İzmir 18 °C

Aliağa Gençlik Hareketinden Önemli Açıklama

Aliağa Gençlik Hareketinden Önemli Açıklama
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yaşanabilir bir kent için Aliağa'ya katkı koymaya çalışan gençler olarak Aliağa gençlik hareketi adı ile çalışmalarına devam eden hareket sözcüsü İbrahim çetin yaptıkları icraatlar ile Aliağa gençliğine yön vermeye başladıklarını

ALİAĞA GENÇLİK HAREKETİ, “SİYASİ BİR HAREKET DEĞİLİZ KİMSENİN YANINDA DEĞİLİZ “

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yaşanabilir bir kent için Aliağa'ya katkı koymaya çalışan gençler olarak Aliağa gençlik hareketi adı  ile çalışmalarına devam eden hareket sözcüsü İbrahim çetin yaptıkları icraatlar ile Aliağa gençliğine yön vermeye başladıklarını ve az sürede çok büyük işler yaptıklarını söyledi.

ibrahim-cetin.20131226170339.jpg

Çetin, Her gün çoğalan, büyüyen bir yapıyla Aliağa'nın yönetiminde bizlerin de söz sahibi olacağını hatırlatırız. Dün umudu maviye boyayan çocuklardık. Bugün ise yaşanabilinir bir kent için Aliağa'ya katkı koymaya çalışan gençleriz” dedi

ÇETİN, “ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ İLE ANILMAK İSTİYORUZ”

Çetin, “ bu çalışmalar kapsamında gençler olarak aramızdan seçtiğimiz temsilcileri  ile siyasi parti ayrım yapmaksızın ziyaretlerimize devam ediyoruz. Fakat son günlerde yaptığımız bu tür ziyaretler kamuoyunda taraflı bir algılamaya sebep oldu. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek için açıklama zorunluluğu doğdu.  Çünkü Bizler Aliağa da denenmemiş yapılmamış bir oluşum için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda Aliğanın gelecekte söz sahibi olacak gençleri olarak sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere katkı koyacağımız her türlü projeye destek verdik.

ibrahim-cetin-zulkuf-kocoglu.jpg

ibrahim-cetin-tansu-kaya.jpg

ibrahim-cetin-tamer-karaman.jpg

ÇETİN , HERKESE EŞİT MESAFEDE OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Siyasi ideolojik ve düşünce bazında aramızda her kesimden arkadaşımıza yer verdik özellikle ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde ayrışmış toplumların faydadan çok zarar getireceğini hepimiz biliyoruz yaptığımız engelli arkadaşlarımız için yardım konserinde bütün herkese eşit mesafede durarak tarafsızlığımız bir kez daha gösterdik.

ÇETİN ,”SİYASİ OLARAK HİÇBİR PARTİYİ YADA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYINI DESTEKLEMİYORUZ”

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu günlerde siyasi olarak hiçbir partiyi yada belediye başkan aday adayını desteklemediğimizi bütün Aliağa gençlerine ve saygı değer Aliağa halkına duyururuz.
Başkan adayları belli olana kadar bütün partilere ve aday adaylarına eşit mesafede durmaktayız önümüzdeki süreçte adaylar belli olduğu zaman gurubumuz Aliağayı en iyi yönetecek Aliağa için çalışacak kendi etrafını değil Aliağa halkını düşünecek biz gençleri sadece seçim zamanında değil her zaman hatırlayacak ilkeli dürüst tarafsız ve Aliağa ya faydalı olacak adayın arkasında olacağız.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894