• BIST 9524.59
  • Altın 2495.87
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7115
  • İzmir 17 °C

Aliağa kamyon garajını ziyaret etti

Aliağa kamyon garajını ziyaret etti
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, ulaştırma sektöründe kara taşımacılığının önemine dikkat çekerek, “Aliağa’nın bütün yükünü çeken kamyo
İBRAHİM ETEM YORULMAZ ALİAĞA KAMYON GARAJINI ZİYARET ETTİ
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, ulaştırma sektöründe kara taşımacılığının önemine dikkat çekerek, “Aliağa’nın bütün yükünü çeken kamyon şoförlerinin daha rahat bir ortamda çalışmaları ve ihtiyaçlarını karşılamaları noktasında gereken ne varsa yapacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi.
 
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa Kamyoncular Kooperatifi Kamyon garajını ziyaret ederek, kamyon şoförleri ile bir araya geldi.
Aliağa kamyon garajının gelişen sanayi nedeniyle artık yoğunluğu kaldırmadığını belirten kamyon şoförleri, yeni bir tır garajının yapılması gerektiğini kaydettiler. Her gün yüzlerce kamyonun Aliağa’ya giriş çıkış yaptığını belirten kamyon şoförleri özellikle Yeni Foça kavşağı ve Nemrut Limanı arasında bulunan sanayi işletmelerine çalışan kamyonların park yeri ve ihtiyaçları karşılamaları için bir yer olmadığını, bu nedenle birçok kamyon şoförünün ihtiyaçlarını karşılamak ve dinlenmek için köylere gitmek zorunda kaldıklarını ifade ettiler. 
 
TIR GARAJI KONUSUNDA PROJEMİZ HAZIR
İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’ya tam donanımlı bir TIR garajının yapılması konusunda projelerinin hazır olduğunu ve önümüzdeki günlerde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Eski Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ile birlikte projelerini kamyon şoförleri ile paylaşacaklarını anlattı. 
Yorulmaz, “Ulaştırma sektöründe kara taşımacılığının önemi büyük. Aliağa’nın bütün yükünü çeken kamyon şoförlerinin daha rahat bir ortamda çalışmaları ve ihtiyaçlarını karşılamaları noktasında gereken ne varsa yapacağımızdan emin olabilirsiniz” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894