• BIST 9089.86
  • Altın 2324.419
  • Dolar 32.3609
  • Euro 34.9286
  • İzmir 15 °C

Aliağa'da sağlıklı köy ürünleri

Aliağa'da sağlıklı köy ürünleri
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar Yeri ve Yeni Mahalle Çarşamba Pazarını gezerek, vatandaşlarla ve pazarcı esnaf
ALİAĞA'YA SAĞLIKLI KÖY ÜRÜNLERİ PAZARI
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar Yeri ve Yeni Mahalle Çarşamba Pazarını gezerek, vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla buluştu. Vatandaşın ve esnafın sorunlarını dinleyip, taleplerini alan ve yapacağı hizmetleri anlatan CHP'nin genç başkan adayı Barış Eroğlu, Aliağa köylerinde üreticinin desteklenmesi için iyi tarım uygulamalarının desteklenerek Aliağa'da örnek olacak bir köy pazarı kurulacağını söyledi. 
 
VATANDAŞIN YÜKSEK FİYAT İSYANI
Pazarda Fiyatların yüksekliğinden şikayet eden vatandaşlar "Hükümet her gün yeni bir gizli zam yapıyor. Pazarda her ürüne her hafta zam geliyor. Emeklinin, dar gelirlinin halini düşünen yok. Aliağa'da bu fiyatların daha düşük olması için başkan olduğunuzda sizden destek bekliyoruz" dedi. 
CHP Başkan Adayı Barış Eroğlu, bir belediye başkanının yönettiği kentin her sorunuyla yakından ilgilenmesi gerektiğini belirterek, "biz bu göreve ilçemizin, köylerimizin ve mahallelerimizin sorunlarını, eksikliklerini ve yapılması gerekenleri bilerek, buna göre hazırlıklarımızı yaparak talip olduk. Göreve geldiğimizde tarım ve hayvancılıktan pazaryerlerinin iyileştirilmesine, sorunlarının çözülmesine kadar bir çok çalışma yapacağız" dedi.
 
ALİAĞA'YA MEYVE VE SEBZE HALİ
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Sanayi kuruluşlarında çalışan 30 bin kişi için fabrikalarda her gün yemek hazırlandığını belirterek, "yemek için gerekli sebze, meyve Buca'daki Hal'den alınıyor. Biz göreve geldiğimizde İzmir Büyükşehir ile birlikte İzmir'in Kuzeyine hizmet verecek Sebze ve meyve halini kentimize kazandıracağız" dedi.
Sebze meyve Halinin kurulmasıyla pazardaki fiyatların da düşeceğini söyleyen Eroğlu, "Bundan Aliağa ve çevresinde yaşayanlar yararlanacak. Halde ciddi bir istihdam da yaratılarak bu bölgenin gençleri çalışacak" dedi.
 
KIRSALI KALKINDIRMA PROJELERİ
CHP Aliağa belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa kapalı pazaryeri içinde ve belediye yanında bulunan köy pazarlarının yeniden düzenlenerek Aliağa'ya sağlıklı sebze ve meyve ve hayvansal ürünler yedireceklerini söyledi. "Artık mahallemiz olan Köylerimizde üretilmiş sebze, meyve, tarımsal ve hayvansal gıdaları sağlıklı şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağız" diyen Eroğlu, "Kırsalı ekonomik olarak kalkındırmak için yapacağımız projelerimizle üretilecek ürünleri köy pazarımızda satışa sunacağız. Hem üretici kazanacak, hem tüketici sağlıklı gıdaya ulaşacak" dedi.
 
ŞAKRAN VE HELVACI'YA KAPALI PAZARYERLERİ
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Aliağa'nın mahallesine dönüşecek iki belde olan Helvacı ve Şakran'da tek katlı pazaryeri yapacaklarını belirterek, "Şakran'da pazarcı esnafımız ve vatandaşımız yazın toz içinde, güneş altında, kışın yağmur çamur içinde kalıyor. Bu sorunu kapalı pazaryeri yaparak çözeceğim. Helvacı'ya ve Şakran'a kısa sürede tek katlı pazaryerlerini yapacağız" dedi. 
Pazaryerinde alışverişlerini yapmakta olan vatandaşlar CHP'nin genç Başkan adayına yoğun ilgi gösterdi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894