• BIST 9079.97
  • Altın 2324.391
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.885
  • İzmir 14 °C

Aliağa’nın Parklarına Sağlıklı Dokunuşlar

Aliağa’nın Parklarına Sağlıklı Dokunuşlar
Aliağa Belediyesi kentteki parkların ve oyun gruplarının daha modern hale gelmesi ve çocukların daha iyi ve sağlıklı ortamlarda oyunlar oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Aliağa’nın Parklarına Sağlıklı Dokunuşlar

Parklarda Çocuklar İçin Bakım ve Onarım Çalışması Yapılıyor

Aliağa Belediyesi kentteki parkların ve oyun gruplarının daha modern hale gelmesi ve çocukların daha iyi ve sağlıklı ortamlarda oyunlar oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, kentin dört bir yanındaki parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, belirlenen program kapsamında mahallelerdeki parkların bakım ve onarımını yapıyor. Çalışmalar kapsamında parklarda bulunan oyun grupları, park mobilyaları, basketbol ve voleybol sahaları, açık hava spor aletleri ve oturma grupları elden geçiriliyor. Oyun grupları, duvarlar ve park mobilyaları üzerlerine yazılan hoş olmayan yazılar boya ile kapatılıyor. Ekipler, Hilal Masa’nın ALO 153 ya da 0530 277 22 22 numaralı WhatsApp, Telegram ve BiP hattına vatandaşlar tarafından iletilen talepler doğrultusunda da parklarda çalışmalar gerçekleştiriyor.

Aliağa’nın daha iyi bir görünüme kavuşması için çalışmalarına devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık vermek üzere, dinlenme, gezinti, park ve çocuk oyun alanları ile yeşillendirilmiş alanların sayısını artırmak içinde çaba sarf ediyor. // EGE BASIN GRUBU

aliaga’nin-parklarina-saglikli-dokunuslar-22012021-(5).jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894