• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İzmir 23 °C

Aliağa'ya Yeni Alışveriş Merkezi

Aliağa'ya Yeni Alışveriş Merkezi
ALİAĞA VİDEO HABER / Ak Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Tahsin Şimşek Aliağa’ya yeni bir alışveriş merkezi kazandırdı. Yeni Mahalle Güzelhisar Caddesi üzerinde Mezbaha Yanı, Cezaevi karşısında toplam 230 metrekare kapalı alanda kurulan alışveriş merkez

 

ALİAĞA DA YENİ ALIŞVERİŞ MERKEZİ; ŞİMŞEKOĞLU

 

ALİAĞA VİDEO HABER / Ak Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Tahsin Şimşek Aliağa"ya yeni bir alışveriş merkezi kazandırdı. Yeni Mahalle Güzelhisar Caddesi üzerinde Mezbaha Yanı, Cezaevi karşısında toplam 230 metrekare kapalı alanda kurulan alışveriş merkezinin açılış kurdelesini Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş ve Ak parti Meclis Üyesi Tahsin Şimşek birlikte kesti. Sabah 07.00 Gece 22.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Şimşekoğlu Alışveriş Merkezi"nin açılışına Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Bürokratları, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Tahsin Şimşek Yeni Mahalleye alışveriş merkezi kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek “Burası gittikçe büyüyen bir mahalle. Nüfusu giderek artıyor ve yeni yeni merkezler oluşuyor. Burada alışveriş merkezimizin halkımızın ihtiyacını karşılayacak olmasından dolayı mutluyum. Ürünlerimiz hem kaliteli hem de ucuz olacak. Vatandaşlarımız alışverişlerini kent merkezine inmeden ve zahmet çekmeden ekonomik olarak ta zorlanmadan yapabilecekler. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

"İndirimin Yeni Adresi" sloganı ile açılan yeni alışveriş merkezinin açılışı dolayısıyla 50 TL üzeri alışveriş yapan müşterilere içerisinde sürpriz hediyelerin olduğu balon kampanyası ve kontör satışlarının da yapılacağı alışveriş merkezinde 50 üründe yaklaşık yüzde 40"a varan indirimler yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894