• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İzmir 21 °C

ALTO ve Ziraat Bankası Arasında Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü İmzalandı

ALTO ve Ziraat Bankası Arasında Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü İmzalandı
ALTO ve Ziraat Bankası Arasında Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü İmzalandı

ALTO ve Ziraat Bankası Arasında "Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü" İmzalandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi Lansmanının ardından Aliağa Ticaret Odası ve Ziraat Bankası Aliağa Şubesi arasında protokol imzalandı.

"Bankkart Başak Tedarik Zinciri Protokolü" Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Ziraat Bankası Aliağa Şube Müdürü Serhat Engin Kıras arasında  imzalandı.

İmzalanan protokol ile Oda üyeleri, Ziraat Bankası tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânından faydalanabilecek.

Alıcı Ve Satıcının Güven İçİnde Alış Veriş Yapmasının Önü Açılıyor
Protokolle ilgili açıklamada bulunan ALTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk; “Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Bankkart Başak” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz. Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Çatı kuruluşumuz olan TOBB’un önderliğinde Aliağa Ticaret Odası olarak; içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pandemi sürecinden tüm sektörleri etkiledi. Nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılanacak, üretimde ve ticarette de devamlılık sağlamış olacak. Bankkart Başak ile üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacaktır” dedi.

Üyelerimizin Bu Avantajlı Finansman İmkânından Faydalanmaları Menfaatlerine Olacaktır
Ziraat Bankası tarafından, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde Oda üyelerinin bu sistemden faydalanabileceğini dile getiren Ertürk; “Bu zorlu süreçte Ziraat Bankası ile yapılan bu protokolle, nakit sıkıntısı çeken üyelerimizin finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı da sağlanmış oluyor. Daha fazla dayanışma ruhuna ihtiyacımız olduğu böyle bir dönemde Ziraat Bankası ile yaptığımız bu protokol ile üyelerimiz nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Üyelerimizin bu avantajlı finansman imkânından faydalanmaları menfaatlerine olacaktır. Bu vesileyle imzalanan protokolün tüm üyelerimize ve KOBİ'lerimize hayırlı olmasını diliyorum. Projenin hayata geçmesindeki katkılarından dolayı TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'a teşekkürlerimiz sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894