• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Alyansını Kendin Tasarla

Alyansını Kendin Tasarla
Wedding D’sign, alyans beğenirken yüzbinlerce seçeneği bir arada sunmanın yanında herkese kendi yüzüğünü tasarlama fırsatı veriyor. Yüzlerce yıldır evliliğin ve aşkın sembolü olan alyansın seçimi, evlilik öncesi yapılan hazırlıklar arasında önemli v

WEDDİNG D’SİGN İLE KENDİ ALYANSINI KENDİN TASARLA

Wedding D’sign Türk mücevherat sektörünün öncüsü Goldaş Kuyumculuk’un yeni evlenecek çiftlere güzel bir sürprizi. Goldaş kalitesiyle tasarlanan ve üretilen yepyeni bir marka olan Wedding D’sign, alyans beğenirken yüzbinlerce seçeneği bir arada sunmanın yanında herkese kendi yüzüğünü tasarlama fırsatı veriyor. Yüzlerce yıldır evliliğin ve aşkın sembolü olan alyansın seçimi, evlilik öncesi yapılan hazırlıklar arasında önemli ve özel bir yere sahiptir. Düğünün nasıl bir mekanda yapılacağı, gelinliğin seçimi, gelinlik provaları, damadın giysisi, nikah şekeri, davetiye, saç, makyaj, düğün fotoğrafları gibi pek çok ayrıntı ve yapılması gereken iş çiftleri beklerken alyans alımı hazırlıklar arasında üst sıralarda yer alır.

Evliliğin vazgeçilmez simgesi alyansın seçimi tüm çiftler için özel bir önem taşır. Gelin ve damat adayları aşklarını evlilik ile yeni bir boyuta taşırken alyans da bu birleşmenin sembolü olur. Alyansı özel kılan bir yönü de evlilik boyunca değiştirilmeyeceği düşüncesidir.

Goldaş kalitesiyle yaratılan Wedding D’sign markası çiftler için bu kadar özel olan alyansların seçiminin de özel olması gerektiği düşüncesinden hareketle hazırlandı. Geçmişi Romalılar’a kadar uzanan ve günümüze kadar ulaşan eskimeyen bir geleneğe yeni bir yaklaşım getiren Wedding D’sign’ın en önemli farklılığı çiftlere hayallerinin alyansını tasarlama fırsatı tanıması…

Wedding D’sign gelin ve damat adaylarına yeni bir hayatı birlikte tasarlarken evliliklerinin sembolü alyanslarını da kendi istedikleri tarzda yaratmalarına olanak tanıyor. Wedding D’sign’da yüzbinlerce hatta milyonlarca farklı yüzük tasarlamak mümkün.

Büyük gün geldiğinde, evlilik töreninin en özel anında yüzük iki yaşamı, aşkı, tutkuyu ve birbiri için çarpan iki kalbi birleştirecek. Bu yüzüğün kendi eseri olmasını isteyen çiftlerin tek yapmaları gereken ise onlara bu olanağı sunan http://www.goldas.com/index.asp  web sitesine girerek üye olmak. Web sitesinde yer alan özel bir program sayesinde hayallerindeki alyansı tasarlamaları çok kolay. Üyelik işlemlerinin ardından önce size sunulan seçenekler arasından yüzüğünüzün tek taş, üç taş veya beş taş mı olacağına karar veriyorsunuz. Ardından ise yüzüğünüzde kullanılacak metalin hangisi olacağına karar vermek için sarı altın, beyaz altın veya platin seçenekleri arasından seçim yapmanız gerekiyor. Dokuz farklı kesim alternatifi sunulan web sitesinde taşın kesimi konusunda da karar verildikten sonra geriye sadece tasarladığınız yüzüğünüze hangi mesajı yazmak istediğinizi belirlemek kalıyor.

Yüzüğünüzün ne kadar sürede size ulaştırılacağı ve maliyeti konusunda bilgi almak için ise yine web sitesindeki e-mail adresine bir mail yazmanız yeterli… Bu aşamadan sonra tek yapmanız gereken üç gün bekleyip tüm bilgiler elinize ulaştığında, kredi kartı veya havale ile siparişinizi verip tasarladığınız yüzüğe kolayca kavuşmak.

Goldaş mağazalarına uğrayarak da Wedding D’sign’ın yüzbinlerce alyans alternatifleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Wedding D’sign, Goldaş’ın İstanbul Capitol Alışveriş Merkezi, Bağdat Caddesi, Ataköy Galleria, Taksim, Profilo Alışveriş Merkezi, Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi; Ankara Migros Alışveriş Merkezi, Tunalı Hilmi Caddesi, Kızılay; Antalya Side; Muğla Bodrum, Rusya ve Çin mağazalarında sunuluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894