• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İzmir 23 °C

Assortie’den Özel Çantalar

Assortie’den Özel Çantalar
Yılbaşında gecenin en şık kadını olmak istiyorsanız, Assortie’nin göz alıcı çantalarını mutlaka görmelisiniz. Tüm yıl beklenen bu özel gecenin hazırlıklarını sürdürürken kıyafetiniz kadar çantanızın da önemli olduğunu unutmayın. Assortie’nin y

ASSORTİE ÇANTALARI İLE FARK EDİLECEKSİNİZ
Yılbaşında gecenin en şık kadını olmak istiyorsanız, Assortie’nin göz alıcı çantalarını mutlaka görmelisiniz. Tüm yıl beklenen bu özel gecenin hazırlıklarını sürdürürken kıyafetiniz kadar çantanızın da önemli olduğunu unutmayın. Assortie’nin yılbaşına özel sunduğu gece çantalarında kırmızı ve siyah renk hâkim.
Kadife, saten ve kumaşın kullanıldığı çantalar pullar, taşlar ve boncuklarla süslendi. İşli ve payetli çantalar ise hem desen hem de renk zenginliği ile dikkati çekiyor. Kahverengi, siyah ve altın ışıltılarının yansıdığı çantalar, abiye bir elbise ile takılabileceği gibi daha spor bir giysi ile de uyumlu olacak tarzda.
Kırmızı ve siyahın yanı sıra mürdüm ve mavi renkteki çantalar arasından da zevkli seçimlerin yapılabileceği Assortie koleksiyonuna, çantalarda kullanılan çiçek ve kurdele formları ayrı bir canlılık ve şıklık katıyor.
Assortie ile her daim modayı izlemek mümkün. Modern ve klasik öğeleri aynı çizgide buluşturan çantaların saplarında kış sezonu aksesuar modasının en popüler unsurlarından olan zincirler kullanıldı.
Assortie’nin birbirinden güzel çantalarından birine sahip olmak için, İstanbul’da Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Bakırköy, Nişantaşı, Ankara’da Karum ve Optimum alışveriş merkezleri, Kızılay, Antalya’da Tesco Kipa, Akka, Deepo ve Laura alışveriş merkezleri, Adana’da Carrefour Alışveriş Merkezi, Konya, Lüleburgaz Tesco Kipa, Bodrum, Çanakkale Tesco, Aydın Tesco Kipa, Silivri Maxi City, Çorlu Tesco Kipa, Kocaeli Ncity, Rusya ve Çin mağazalarından birine uğramak yeterli.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894