• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Atakanlar Center Açıldı

Atakanlar Center Açıldı
Atakanlar Alışveriş Merkezi; mobilyadan halıya, perdeden ev tekstiline, zücaciye, hediyelik eşya, Türkiye’nin önde gelen markalarından küçük ev aletleri, oto müzik çalar, DVD, VCD, walkman çeşitleri, uydu, Güral Porselen, Star ve Samuroğulları, Bril

Atakanlar Center Açıldı

Aliağa’nın en büyük alışveriş Mağazası “Atakanlar Alışveriş Center” hizmete girdi. Kazım Dirik Mah. 377 Sokak eski BİM arkasında Erdoğan Atakan’a ait 1100 m2’lik kullanım alanı olan dev alışveriş merkezi Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka’nın açılış kurdelesini kesmesi ile Aliağa Müftüsü Osman Canbolat’ın duaları eşliğinde hizmete girdi.

Aliağa protokolünün hazır bulunduğu açılış töreninde Erdoğan Atakan’a ait Atakanlar Alışveriş Merkezi açılışında kesilen kurban da Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığı’na gönderildi.

3 yıldan bu yana Fevzi Paşa Caddesi No 107 adresinde hizmet veren Atakanlar Alışveriş Merkezi merkez şubesi, bir süredir Aliağalıların yoğun ilgisi nedeni ile Şube arayışına girdi.  Yeni mağazada şube arayışlarına 1100 m2’lik mağazada son verdi.

Atakanlar Alışveriş Merkezi; mobilyadan halıya, perdeden ev tekstiline, zücaciye, hediyelik eşya, Türkiye’nin önde gelen markalarından küçük ev aletleri, oto müzik çalar, DVD, VCD, walkman çeşitleri, uydu, Güral Porselen, Star ve Samuroğulları, Brillant perde çeşitleri bulunuyor. Mağazada peşin satışlarda iskonto 20 aya kadar vade yapılıyor. Atakanlar Alış Veriş Merkezi Türkiye’nin en önde gelen firmalarının ürettiği 2007 model ürünleri en uygun fiyata en uzun vadede veriyor.

Atakanlar Alışveriş Merkezi sahibi Erdoğan Atakan “Sadece Aliağa’nın değil, İzmir’in en ucuz ve kaliteli hizmet veren mağazasıyız. Fiyatlarımızda ve mallarımızda iddialıyız. Bir birinden tecrübeli 10 personelle hizmet vereceğiz. 1100 m2’lik yeni mağazamızda müşterilerimiz ürün yelpazemiz ve 4000 kalem çeşidimiz ile mağaza mağaza dolaşmaya son vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894