• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 24 °C

Avrupa’nın En Büyük Suparkı Adaland

Avrupa’nın En Büyük Suparkı Adaland
AVRUPA’NIN EN BÜYÜK SUPARKI ADALAND

Avrupa’nın bir numaralı su parkı olan Adaland Aquapark Kuşadası, birbirinden heyecanlı kaydırakları, su gösterileri ve muhteşem doğasıyla sıcaktan bunalanların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor.
 
Türkiye’ye su parkı kavramını yerleştiren, Kuşadası’nda kurulu olduğu yaklaşık 250 dönüm arazisi ile Avrupa’nın en büyük su parkı unvanını taşıyan Adaland Aquapark eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlere eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Adaland Aquapark, Slide & Fly ve Zipline ile adrenalin tutkunlarının akınına uğrarken, yağmur dansı, yamaç kaydırağı, yukarı doğru kaydırak, Freefall (baş aşağı kayılan kaydırak), Loop Pink gibi bir birinden heyecanlı aktivitelerle yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi görüyor.
 
SLIDE & FLY YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
Su parkında geçtiğimiz yıl hizmete giren, Hazerfen Ahmet Çelebi'nin Galata kulesinden uçuşundan esinlenilerek yapılan temsili Galata kulesinden iki kaydırak ile dört metre derinliğindeki havuza iniş sağlayan Slide & Fly bu sezonun da en çok ilgi gören kaydırağı oldu. Adaland Aquapark’ta isteyen konukların plaj keyfi de yaşayabildiklerini vurgulayan İşletme Müdürü Kaan Arasan, “İki yıl önce su parkına dahil ettiğimiz Seapark ile isteyen konuklar deniz suyu ile doldurulmuş, özel kumsalı bulunan havuzlarda deniz keyfi de yaşayabiliyor” dedi.
 
90 CANKURTARAN GÖREV YAPIYOR
Farklı milletlerden binlerce kişi ağırladıklarını hatırlatan Arasan, “Adaland’da hergün binlerce misafir ağırlıyoruz. Kaydıraklarımızda ve havuzlarda güveliğe azami özen gösteriyoruz. 300 kişilik kadromuzun yaklaşık 90’nını işlerinde uzman, bröveli cankurtaranlar oluşturuyor. Herkesin gönül rahatlığı ile keyifli bir gün geçirmesi için çalışıyoruz. Havuz sularının ve işletmede sunulan yiyeceklerin hijyenleri de önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Hem havuz suyumuz hem de yiteceklerimiz denetçiler tarafında denetleniyor” diye konuştu.
 
PAZARLARI AİLE GÜNÜ
Pazar günleri ve bayram tatillerinde ‘aile günü’ uygulaması yaptıklarının altını çizen Arasan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Tesisimiz haftanını her günü 10:00 ile 18:00 arası hizmet veriyor. Pazar günleri ve bayramlarda aile günü uygulamamız var. Adaland’a İzmir’den anlaşmalı olduğumuz acenta vasıtasıyla ulaşılabiliyor. Ayrıca talep edilmesi halinde Kuşadası’ndan servis hizmeti veriyoruz. Kendi aracıyla gelenler için ücretsiz otopark hizmetimiz mevcut. Misafirlerimiz gönül rahatlığı ile tatilin keyfini çıkarabiliyorlar.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894