• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İzmir 14 °C

Aydın Ticaret Borsası Zeytinyağını Erzincan’da Tanıtacak

Aydın Ticaret Borsası Zeytinyağını Erzincan’da Tanıtacak
"Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi" kapsamında 20 ilde yapılacak tadım ve tanıtım faaliyetlerinin 10'uncusu 30-31 Temmuz tarihlerinde...

"Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi" kapsamında 20 ilde yapılacak tadım ve tanıtım faaliyetlerinin 10'uncusu 30-31 Temmuz tarihlerinde Erzincan'da gerçekleşecek.

İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi (UZZK) ve Aydın Ticaret Borsası Özel Gıda Laboratuvarları A.Ş ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenmeye uygun görülen "Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması Projesi" kapsamında tanıtım ve tadım faaliyetlerinin dokuzuncusu 30-31 Temmuz 2016 tarihlerinde Erzincan Park AVM'de gerçekleşecek.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, yaptığı açıklamada; "Projenin amacının kişi başına düşen zeytinyağı tüketiminin arttırılması ve saf zeytinyağının tüketici ile karşı karşıya getirilmesidir. Tüketicilere tadım uzmanlarımız tarafından, kaliteli zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verilerek, sağlıklı ve bilinçli bir tüketici kitlesi oluşmasına katkı sağlamak, Zeytinyağı markalarının ve iç pazar payının arttırılması amaçlanmaktadır. Erzincanlıları zeytinyağı tadım etkinliğimize bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894