• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İzmir 25 °C

Barış Eroğlu Aliağa Esnafını Dinliyor

Barış Eroğlu Aliağa Esnafını Dinliyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, geçtiğimiz haftalarda başladığı esnaf ziyaretlerine bu kez Kapalı Pazar Yeri ve İstiklal Caddesi'nde devam etti. Eroğlu,

BARIŞ EROĞLU, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR.

ESNAF BARIŞ EROĞLU'NA KUCAK AÇTI.

BARIŞ EROĞLU ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, geçtiğimiz haftalarda başladığı esnaf ziyaretlerine bu kez  Kapalı Pazar Yeri ve İstiklal Caddesi'nde devam etti.

baris-eroglu-aliaga-esnaf-1.jpg

Eroğlu, ziyaret sırasında esnafın sorunlarını ve isteklerini dinledi, sohbet etti. Eroğlu'nun daha öncede ziyarette bulunduğu iş yerlerini yeniden ziyaret etmesi ise esnafı ve vatandaşları memnun etti. Esnaf ve vatandaşlar, Eroğlu'nu  aday gibi karşıladı.  Böyle olunca da sorular ve istekler ardı ardına geldi.

Ziyaret ettiği mekanlarda esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Eroğlu, bu sayede halkın nabzının ilk elden tutulduğu ve halkın ne isteyip ne istemediğini yakından takip etme fırsatı yakaladığını söyledi.

BAŞKAN HALKIN ARASINDA OLMALI!

Esnaf ve vatandaş yerel yönetimlerde Başkanın işleri koltuğundan değil, halkın arasına inerek yürütmesi gerektiğini belirtti. Eroğlu, ile sohbet eden vatandaşlar; Bizler hem Aliağa'nın halkı olarak hem de esnafı olarak artık bu yarışta genç bir Belediye Başkanı görmek istiyoruz. Tuttuğu işi koparacak, ben buradayım diyecek ve bunu hissettirecek adaylar olsun istiyoruz dediler. Yerel seçimlerde partiden çok şahsın ön planda olduğunu vurgulayan esnaf, bizler genç bir Başkanla çalışmak istiyoruz. Ve şuna inansınlar ki böyle bir Başkanla çalışmaktan ne yoruluruz ne de sıkılırız.  Açıkçası gurur duyarız. Artık çağımız  teknoloji ve bilim çağıdır. Bizler, Aliağalılar olarak bu çağa ayak uydurup bir adım önde olmalıyız. Çünkü Aliağa sürekli büyüyen bir kent. Büyüyen ve gelişen bir Aliağa için sizin gibi genç Başkan görmek istiyoruz diye belirttiler.

ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMA ANLAYIŞI!

Vatandaş,  Aliağa'da işlerin yürüyüşünde hep beraber olalım. Ayrım yapılsın istemiyoruz. Kime ne hizmet gidiyorsa herkese  aynı hizmet gitmeli diye ekledi.  Esnafı dinleyen Eroğlu; " Zaman el uzatıp, el tutma zamanıdır."  Aday olursam hep birlikte el ele verip güçlü olacağız. Böyle olursak her şey yolunda gidecek.  Aday olur  ve başkan seçilirsem,  Aliağa'yı hep beraber yöneteceğiz.  Bizim yönetim anlayışımız; 'Çözüm odaklı' olacaktır. Yani en kısa sürede sorunları çözmek ve bunlara net cevaplar verebilmektir. Bizler birer siyasi partiyi temsil ediyoruz. Ama yerel yönetimde  hem partimizi hem de kendimizi halkımız için en iyi şekilde  temsil etmemiz gerekli. Bunun içinde yorulmadan sıkılmadan çalışacağız. Aliağa için en iyisini düşünmeli en iyisini yapmalıyız.  Çalışkanız! Aliağa'yı hak ettiği en iyi yere getirmek içinde çalışacağız." dedi.

baris-eroglu-aliaga-esnaf-2.jpg

"ZİYARETLERDEKİ AMACIMIZ FİKİR ALIŞVERİŞİ"

Eroğlu, bu ziyaretlerinin nedeni olarak “Partimizin politikaları ve Aliağa da yapmış olduğumuz hizmetler hakkında göremediği yada bilgisinin olmadığı konular hakkında esnafımıza bilgiler aktarıyoruz. İstiyoruz ki Aliağa’da ki esnaf bizi daha iyi tanısın. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yaptığımız hizmetler hakkında esnafımızı da bilgilendiriyoruz. Bu süreçte insanlarımızla da fikir alış verişinde bulunuyoruz. Aliağa dışarıdan çok göç alan bir yer. Vatandaşlarımız gelmiş olduğu memleketlerinde olup ta burada kentte güzellik katabilecek kamu yatırımı olabilir veya belediyenin yapmış olduğu bir hizmet olabilir, bizim görmediğimiz onların bildiği bu tarz düşünceleri topladığımız bir gezi bu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ziyaretlerimi sürdürmekteyim” dedi.

“SİYASETÇİ ULAŞILABİLİR OLMALI”

Eroğlu, ziyaretlerinin bununla sınırlı kalmayacağını belirtirken ilerleyen günlerde sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve köylere giderek fikir alış verişinde bulunacağını belirtti. Eroğlu, "Herkesin bize söyleyeceği bir şey var. Siyasetçi ulaşılabilir olmalı. Ziyaretlerimiz bu doğrultuda devam edecektir." dedi.

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI / Barış EROĞLU Sezgin TANRIKULU

baris-eroglu-sezgin-tanrikulu.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894