• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 15 °C

Barış Eroğlu Emekçilerin Yanında

Barış Eroğlu Emekçilerin Yanında
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr /Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, göreve yeni başlayan Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube yönetimini ziyaret etti.

BARIŞ EROĞLU, PETROL-İŞ SENDİKASI ALİAĞA ŞUBESİ YENİ YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ

EROĞLU, PETROL-İŞ YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

EROĞLUN'DAN PETROL-İŞ SENDİKASINA TEBRİK ZİYARETİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, göreve yeni başlayan Petrol-İş Sendikası Aliağa Şube yönetimini ziyaret etti. Eroğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler sonrasında göreve yeni başlayan Ahmet Oktay ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.   

baris-eroglu-patrol-is.jpg

"MÜCADELEYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Petrol-İş Sendikası Başkanı Ahmet Oktay Eroğlu'nun bu ziyaretinden dolayı kendisi ve yönetimi adına çok memnun kaldıklarını dile getirdi ve teşekkür etti.  Başkan Oktay " Yeni yönetim olarak buradaki görevi laikiyle yerine getireceğimize inandığımız için bu gün buradayız. Yeni yönetim olabiliriz ama aynı mücadeleye kaldığı yerden devam edeceğiz. Eskiye bakarak hangi yönlerde eksiklik varsa bunların üzerine gideceğiz. Sadece bu noktada değişiklerimiz olacaktır. Yeni değişimlerimiz ve mücadelemiz hep biraz daha ilerisi için olacaktır. Bu mücadelemizde tabi ki tek değil hep bir olacağız. Bizimle bu mücadelede birlikte olanlarla, hem sendikamız adına hem de Aliağa'mız adına yapılması gerekeni birlikte yapacağız, birlikte başaracağız" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

"BİR  ADIM ÖNDE OLMAK İSTİYORSAK HEP BİRLİKTE OLMALIYIZ"

Eroğlu, " Ben aday adaylığımı açıkladığımdan bu güne kadar hep şunu savundum. Aliağa için bir şeyler yapılacaksa bunu hep birlikte yapmalıyız. Her gittiğim yerde dile getirdiğim şu oldu: Aliağa'yı ortak akılla yönetmek. En basit örnek olarak bir proje yaparsınız gerçekten bu çok güzel bir proje olabilir. Ama sen bunu vatandaşa anlatmazsan ona sormazsan, bu proje istersen dünyanın en güzel projesi olsun kabul görmez. Onun için vatandaşlarla, gerekse sivil toplum örgütleriyle bu fikirleri paylaşacaksın ki bir noktada toplanmayı başarmalısın. Halka bunu benimsetmelisin. Bunu da ancak dediğimiz gibi oluşturulacak ortak akılla başarabiliriz. Her geçen gün büyüyen Aliağa'mızın her zaman bir adım önde olmasını istiyorsak bunu hep birlikte yapmalıyız" dedi.

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI / Barış EROĞLU Alaattin YÜKSEL

baris-eroglu-alaattin-yuksel.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894