• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Barış Eroğlu Mimarlar Odasında

Barış Eroğlu Mimarlar Odasında
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Mimarlar Odası Şubesini ziyaret etti. Aliağa Mimarlar Odası Temsilcisi İnci Karataş Öztürk'le, Aliağa'nın kentsel

BARIŞ EROĞLU ALİAĞA MİMARLAR ODASI ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

BARIŞ EROĞLU MESLEKTAŞLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Mimarlar Odası Şubesini ziyaret etti. Aliağa Mimarlar Odası Temsilcisi İnci Karataş Öztürk'le, Aliağa'nın kentsel görünümü ve imarı hakkında fikir alış verişinde bulunan Eroğlu  projelerini de anlattı.

baris-eroglu-aliaga-mimarlar-odasi.jpg

"ADAY ADAYI GİBİ DEĞİL, ADAY GİBİ ÇALIŞTIK"

Aliağa'nın nüfusunun her geçen gün büyümesinden dolayı çarpık bir yapılaşmaya gittiğini belirten Eroğlu şöyle devam etti. " Yapısal anlamda Aliağa güne ayak uyduramadı. Aliağa'mızın hızlı bir nüfus artışı var. İmar planlarına bakıldığında artık yapılaşma yetmez duruma geldi. Çünkü açıkça söylemek gerekirse bina yapılacak arsa yok. Bunun için yapılması gereken nedir? Çözüm üretmek. Nasıl bir çözüm, ya kat sayısını arttıracak yada yeni yerleşim alanlarını imara açacaksın. Böyle olmazsa zaten Aliağa'nın  bu artan nüfusu karşılayacak bir durumu olmayacak. Bunları sizlerde biliyorsunuz. Bu işin içinde olan kişilersiniz. Aliağa'nın acil bir çözüme ihtiyacı var. Bizler bunun için projeler ürettik. Hatta bu projelerimizi Genel Merkezde anlattık. Ama basit bir şekilde değil planlı programlı nereye yapılır, nasıl yapılır hepsini en ince ayrıntısına kadar anlattık. Aday adayı gibi değil yarın belediye başkanı olacakmış gibi bu konu üzerinde çalıştık. Bu noktada hepimizin sorumlu olması gerekir ve buna bağlı olarak ortak akılı harekete geçirmek. Amacımız kalıcı hizmetler sunabilmek.  Bizim bugün atacağımız güzel adımlar bizden sonrakilere örnek olacaktır.Zaten bu ziyaretlerdeki amacımız her zaman dediğimiz gibi ortak  aklı oluşturmak. Aliağa'mızı daha güzel bir kent yapmak için ortak fikirlerimizi ortaya koymak gerekir" dedi.  

baris-eroglu-3.20131227155221.jpg

baris-eroglu-4.20131227155240.jpg
 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894