• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İzmir 21 °C

Barış Eroğlu Şakran Esnafını Dinliyor

Barış Eroğlu Şakran Esnafını Dinliyor
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu ziyaretlerinde hız kesmiyor. "Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkın beklentilerini iyi anlamak gerekir." Bunun içind

BARIŞ EROĞLU ZİYARETLERİNE ŞAKRAN'DA DEVAM ETTİ.

BARIŞ EROĞLU ÇALIŞMALARINDA HIZ KESMİYOR.

EROĞLU, ŞAKRAN ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu ziyaretlerinde hız kesmiyor. "Hizmeti en iyi şekilde getirmek için halkın beklentilerini iyi anlamak gerekir." Bunun içinde bu sıkıntılarını göre bilmek adına ziyaretlere devam ettiğini belirten  Eroğlu, Yenişakran esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

Gün boyu esnafı dolaşan Eroğlu, aday adaylık süreci içerisinde yaptığı çalışmaları anlattı. Esnafın sıkıntı ve isteklerini dinleyen Eroğlu şunları dile getirdi. "Karşımızda her geçen gün büyümekte olan bir Aliağa var. Buna paralel olarak Yenişakran da her geçen gün büyükmekte. Özellikle Ceza evinin buraya gelmesiyle birlikte nüfus neredeyse ikiye katlandı. Bana göre Yenişakran bundan olumsuz etkilendi. Biran da artan bu nüfusu Yenişakran karşılayacak bir yapıya sahip değildi. Daha doğrusu bir planlama yapılma ihtiyacı duyulmamış olarak görüyorum. Bunun için gerçekten acil bir plana ihtiyaç var. Bakın en basit örnek olarak, tatil beldesi olan böyle güzel bir yerde o kadar çok yapılacak iş var ki. Özellikle imar konusunda da çok büyük eksiklik ve yetersizlik var. Önce buradan başlanmalı. Bu işi yapacak olanın bu fotoğrafı çok iyi görmesi gerekir. Biz bu fotoğrafa bakmasını biliyoruz. Bütün şehir yasasıyla Yenişakran gibi bir çok belde kapatıldı. Her zaman en iyi yönetim anlayışı yerinden yönetim anlayışı olarak savunuyoruz.  Fakat bu yasayla bir çok belde de olduğu gibi burası kapandı. Bu olumsuzluklara karşı yinede  emin ki partimizden kim kazanırsa kazansın İzmir Büyük Şehir Belediyesi ve Aliağa Belediyesi bu işi en iyi şekilde devam ettirecektir. Bizler seçilirsek Yenişakran gerçekten beklediği hizmeti görecektir." dedi.

BARIŞ EROĞLU FOTOĞRAFLARI / Barış Eroğlu Bihlun Tamaylıgil

baris-eroglu-bihlun-tamayligil.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894