• BIST 9524.59
  • Altın 2500.666
  • Dolar 32.5483
  • Euro 34.667
  • İzmir 16 °C

Barış Eroğlu SMMM Oda Temsilciliğinde

Barış Eroğlu SMMM Oda Temsilciliğinde
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Eroğlu, ziyaretlerine SMMM Aliağa Oda Temsilcisi Selim Erkmen'le devam etti. Oda temsilciliği yanı sıra Aliağa'nın sorunlarını yakında

BARIŞ EROĞLU SMMM ALİAĞA ODA TEMSİLCİSİ SELİM ERKMEN'İ ZİYARET ETTİ

BARIŞ EROĞLU,"PROJELERİMİZLE ALİAĞA'MIZIN SİLUETİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Eroğlu, ziyaretlerine SMMM Aliağa Oda Temsilcisi Selim Erkmen'le devam etti.  Oda temsilciliği yanı sıra Aliağa'nın sorunlarını yakından takip eden biri olarak bilinen Erkmen, Eroğlu'yla fikir alış verişinde bulundu ve vatandaş olarak istek ve şikayetlerini dile getirdi.

"KOŞTURACAK VE İŞİN ÜSTÜNE GİDECEK BİR BAŞKAN İSTİYORUZ"

Özellikle Aliağa'nın çevre kirliliğine değinen Erkmen " Aliağa'nın en büyük sorunlarından biri  hava kirliliği bana göre çünkü; önce insan sağlığı diyorum. Şuan verilere baktığımızda  hava kirliliği çok üst seviyelere ulaşmış durumda. Bunun yanı sıra yapılacak olan termik santrallerde bunun tuzu biberi olacak.  Zaten burada bulunan fabrikalar ve tesisler buranın havasını yeterince kirletiyor. Konutlaşma sorununa da dikkat çekmek istiyorum.Her geçen gün hızlı bir nüfus artışı olan Aliağa'nın ne imarı nede yapılaşması bu artışa uygun değil. Artık inanın bina yapacak yer bile yok. Merkez iyice boğulmuş durumda. Bunun için belediyenin acil  çözüm üretmesi lazım.Tabi ki burada binalarda pahalı. Bunu nasıl aşağılara çekeriz? Siz inşaat mühendisi olarak daha iyi bilirsinin yeni alanlar açacaksınız kat iznini yukarılara çekeceksiniz ki  dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapabilesiniz. Tabi daha bir çok sorun var şuan önemli olarak gördüğüm bunlar. Her sorumlu vatandaşın bunlara duyarlı olması gerekir. Bunları yapacak gerçekten genç bir başkana ihtiyaç var. Neden genç başkan her şeyi yerinde görecek halkın içerisine inebilecek . Koşturacak ve işin üstüne gidecek bir başkan istiyoruz" diye belirtti.

baris-eroglu-selim-erkmen.jpg

"PROJELERİMİZLE ALİAĞA'MIZIN SİLUETİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Eroğlu, Selim Erkmen'in tespitlerinin gerçekten çok doğru tespitler olduğunu belirterek şunları dile getirdi.  "Konutlaşma konusunda haklısınız. Aliağa inşaat yapacak alan kalmadı. Merkezde zaten adım atamazsınız. Aliağa'nın yeni yerleşim planına ihtiyacı var. Az önce dediniz sanayi bölgesi ilan edilmişiz. Ne yapmalıyız şehre uzak, ulaşımı kolay olacak yeni bir yaşam yeri oluşturulmalı. Uydu kent tarzı. Yani sanayi bize göre yapılanmamış olabilir ama biz sanayiye göre şehirleşelim. Hem böylelikle imar konusunu çözmüş hem de hava kirliliğinden etkilenmemiş oluruz. Tabi bu yeterli midir? hayır. Fabrikalarda gerekli önlemlerin alınması gerekli. Denetlemelerin en üst düzeyde olması gereklidir. Bunlarla ilgili güzel projelerimiz var. Birde konutlar pahalı dediniz. Evet haklısınız ama bu koşullarda böyle olunca pahalı oluyor. Yeni imar planları yapılması gerekli. Bu konu kooperatif şeklinde yapılırsa dar gelirli vatandaşlar ucuza konut sahibi olurlar. Bunlarla ilgili çok ciddi projelerimiz var. Eğer aday olur da başkan seçilirsek gerçekten Aliağa'mızın siluetini değiştirecek projelerimiz hazır " dedi.

baris-eroglu-1.20131227154602.jpg

baris-eroglu-2.20131227154630.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894