• BIST 9142.4
  • Altın 2325.583
  • Dolar 32.3735
  • Euro 35.0075
  • İzmir 25 °C

Başkan Serkan Acar, “Tüm Hemşehrilerimizin Gece Boyunca Yanındayız”

Başkan Serkan Acar, “Tüm Hemşehrilerimizin Gece Boyunca Yanındayız”
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından kişisel sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulunarak belediyenin tüm imkanlarıyla Aliağalılar

Başkan Serkan Acar, “Tüm Hemşehrilerimizin Gece Boyunca Yanındayız”

Aliağa Belediyesi, Geceyi Dışarıda Geçiren Vatandaşları İçin Teyakkuzda

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından kişisel sosyal medya hesapları üzerinden açıklamada bulunarak belediyenin tüm imkanlarıyla Aliağalıların yanında olduklarını belirtti.  

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, geceyi tedbir amacıyla dışarıda geçiren Aliağalılarla biraraya geldi. Belediye ekipleri de evlerinden dışarıda bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için teyakkuza geçti. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Sosyal Medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Vatandaşların telaş yapmamalarını, sakin kalmalarını ve belediye olarak görevlerinin başında olduklarını ifade eden Başkan Serkan Acar açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Kıymetli Hemşehrilerim; Bugün yaşadığımız deprem ve halen devam eden artçı depremler nedeniyle zor bir gece geçiriyoruz. Çok şükür ki, Aliağa olarak bu büyük afeti bir can kaybı ve yaralanma olmadan atlattık. Aliağamızda yıkılan bir bina da yok. Hepimize büyük geçmiş olsun.
Sevgili Komşularım; Tedbir amaçlı olarak geceyi dışarıda geçirecek tüm hemşehrilerimizin gece boyunca yanındayız. Belediye ekiplerimizle birlikte görevimizin başındayız. Alo 153 Hilal Masa hattımız sizlerden gelecek her konuda destek veriyor. 0530 277 2222 Whatsapp hattımız da mesajlarınızla gelen ihtiyaçlara destek oluyor. Biz yanınızdayız, sadece bir telefonla bize gecenin her saati ulaşabilirsiniz. 
Sizden ricam; her ne kadar zor bir gece de olsa lütfen telaş yapmayalım ve sakin olalım. Bu zor günler de geçecek ve normal yaşantımıza döneceğiz. 
Dualarımız ve kalbimiz bu gece depremin en büyük yıkım yaptığı Bayraklı’da. Enkaz altında kalan vatandaşlarımıza biran evvel sağ salim kavuşmak istiyoruz. Depremde İzmir’de yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’dan rahmet, yaralılara acil şifa, tüm İzmir’imize başsağlığı diliyorum.

// EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894