• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İzmir 22 °C

Bikininin 60. Yıldönümü

Bikininin 60. Yıldönümü
Plaj giysisinde yaklaşık yarım asır önce devrim yaratan LYCRA®, bikininin 60. yıldönümünün de kutlandığı “Sunglass Hut Swim Shows Miami”ye bu sene bir kez daha ana sponsor oldu. 30’un üzerinde tasarımcı tarafından hazırlanan tasarım hari

LYCRA®’DAN MİAMİ’DE BİKİNİNİN 60. YILDÖNÜMÜNE ÖZEL DEFİLE

Plaj giysisinde yaklaşık yarım asır önce devrim yaratan LYCRA®, bikininin 60. yıldönümünün de kutlandığı “Sunglass Hut Swim Shows Miami”ye bu sene bir kez daha ana sponsor oldu. 30’un üzerinde tasarımcı tarafından hazırlanan tasarım harikası, birbirinden şık ve cesur bikini koleksiyonları, Xtra Life LYCRA® kumaşı ile hayat buldu. Xtra Life LYCRA® kumaşı, bikinilerin yıpranma ve sarkma sorunlarını ortadan kaldırıyor, şekillerini daha uzun süre korumalarını sağlıyor. Diğer tipik elastanlara oranla klora karşı 5 -10 kat daha fazla direnç gösteriyor, havuz suyunun neden olduğu şekil kaybına karşı üstün koruma sağlıyor.

LYCRA® İÇİN TASARLADILAR

Agua de Coco, Andres Sarda, Anne Cole, Banana Moon, Be Creative, Becca, Betsey Johnson, Calvin Klein Collection, Carmen Marc Valvo, DKNY – Donna Karan New York, Hot Tuna, It Figures, Jantzen, Juicy Couture Beach, Karla Colletto, La Perla Beachwear, Leilani, Lucky Brand, Lunazul, Magic Bra Collection Swimwear, Maryan Mehlhorn, Michael Kors Collection, Poko Pano, Raisins, Radio Fiji, Red Carter, Reebok, Roxy, Salinas, Sauvage, Shan and Speedo gibi ünlü tasarımcılar ve plaj giysisi markaları, bikininin 60. yılına özel olarak düzenlenen bu defilede harika tasarımlarını sergiledi, izleyicileri büyüledi.

BİKİNİ 60 YAŞINDA

Bikini, hayatta Fransızlar’a borçlu olduğumuz en güzel şeylerden biri. İlk kez 1946 yılında Fransız Louis Réard tarafından keşfedildi. İsmini, Pasifik Adası’ndaki Bikini Atolü’nden alıyor. Bikininin yıldızlığa ilk adım atışı, 1930’ların sonunda Hollywood filmlerinde görülmeye başlamasıyla oldu. Brigitte Bardot, “Ve Tanrı Kadını Yarattı” adlı filmde bikini giymeye başladığında henüz 1950’li yılların ortaları bile değildi. Atlantik’in diğer yakasında ise Marilyn Monroe ve Rita Haywort, ilk bikini giyenlerdendi.

Bond kızı Ursula Andress, 1963’te kalçasında tabanca kılıfı ve av bıçağı aksesuarları ile denizden çıktı ve bikini, Avrupa plaj yaşamının ayrılmaz bir parçası oldu. Ve LYCRA® 1960’lardan bu yana bikinilerin daha iyi görünmesi, vücuda daha uyumlu ve daha uzun ömürlü olması için çalışıyor.

MERAKLISINA LYCRA®  BİKİNİ

https://www.gunaydinaliaga.com/alfa/bikini.JPG

https://www.gunaydinaliaga.com/alfa/bikini1.JPG

https://www.gunaydinaliaga.com/alfa/bikini2.JPG

BU TAKVİM ÇOOK KONUŞULACAK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894