• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 22 °C

Bilge Şengül'den Aliağa'ya 20 bin mektup

Bilge Şengül'den Aliağa'ya 20 bin mektup
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ERDAL ÇARBOĞA/ Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Bilge Şengül, Aliağalı hemşerilerine, hizmete talip olduğunu anlatan bir mektup yayınladı. Mektup 20 bin Aliağalının eline ulaşacak.

Bilge Şengül'den, Aliağa’ya 20 bin mektup

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ERDAL ÇARBOĞA/ Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Bilge Şengül, Aliağalı hemşerilerine, hizmete talip olduğunu anlatan bir mektup yayınladı.  Mektup 20 bin Aliağalının eline ulaşacak. Doğduğu, büyüdüğü, ekmeğini yediği, havasını soluduğu bu ilçeye borcunu ödeme zamanının geldiğini söyleyen Bilge Şengül, “Aliağa Belediye Başkanlığı gibi önemli ve anlamlı bir yarışta babam Hüseyin Şengül ile birlikte yer alıyoruz. Çünkü gençliğin heyecanı ve dinamik yapısı ile siyasi bilgi ve tecrübeyi harmanlayarak sizler için en iyi hizmeti, en doğru ve kısa yoldan ulaştırmayı hedefliyoruz. Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, havasını soluduğum bu ilçeye borcumu ödeme zamanıdır benim için. Bu nedenle babam başkan adaylığı teklifi ile geldiğinde bir saniye dahi düşünmeden kabul ettim. Bazılarının gördüğü ve göstermeye çalıştığı gibi babam benim rakibim değil; kolum, kanadım, elim, ayağım ve en büyük destekçimdir." dedi

Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Bilge Şengül, Aliağa’yı en ücra köşesine kadar, karış karış bildiğini belirterek, “Yıllardır aynı sorunların çilesini birlikte çektik. Yıllardır, Aliağa için yapılması gerekenleri söyleyip, kılını kımıldatmayan yöneticilerin duyarsızlığından yakındık. Aynı kirli havayı soluduk, aynı trafik keşmekeşinde sinirlendik, çarpık yapılaşmanın zararlarından etkilendik. Koltuk sevdalılarından, bankamatik memurlarından, belediyenin malını har vurup harman savuranlardan, ihale mafyalarından, rüşvet çetelerinden, partili kayıran anlayıştan ve mirasyedi belediyecilik zihniyetinden kurtulma zamanıdır. İşte sizlerden bunun için destek istiyorum. Gençliğimin enerjisi ve kadın bakış açısıyla farklı bir belediyecilik, vizyonu ve misyonu olan yepyeni bir Aliağa inşa etmek için desteğinizi istiyorum." dedi.

 Yayınladığı mektupta, ‘İstediğiniz her şey ve istemediğiniz hiçbir şey’ sloganını düstur edindiğini belirten Şengül, “Aliağa’yı Aliağalılarla birlikte yönetebilmek için desteğinizi istiyorum. Bir bayan olarak bütün bayanların sesi olmak, bir genç olarak gençlerin derdine derman olmak, bir öğretmen olarak çocuklarımızın geleceğini inşa etmek, Bir Aliağalı olarak ilçemizi daha müreffeh ve daha yaşanır hale getirmek için, Ak Parti iktidarında Ak bir gelecek için, adayınız Bilge Şengül olsun; Aliağa tüm sorunlarından kurtulsun." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894