• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Bişar Akar Başkan Aday Adayı

Bişar Akar Başkan Aday Adayı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ AK Parti’den Aliağa Belediye Başkan aday adayları dosyalarını İlçe başkanı Kazım Ulaş’a teslim etmeye devam ediyor. Gürcan Alkan, Tansu Kaya, Hüseyin Şengül, kızı Bilge Şengül ve Şafi Teymur’un yanı sıra henüz görevinden istifa e

İŞADAMI BİŞAR AKAR AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ AK Parti’den  Aliağa Belediye Başkan aday adayları dosyalarını İlçe başkanı Kazım Ulaş’a teslim etmeye devam ediyor. Gürcan Alkan, Tansu Kaya, Hüseyin Şengül, kızı Bilge Şengül ve Şafi Teymur’un yanı sıra henüz görevinden istifa etmeyen fakat aday adayı olacağını açıklayan Kazım Ulaş’tan sonra Bişar Akar aday adayı olduğunu yazılı olarak açıkladı.

BİŞAR AKAR ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞI

Akar Açıklamasında, “ yerel seçimleri adaylığında tekrar kazandıklarında var gücü ile gece gündüz çalışacağını ifade etti. Akar, “ Yıllardır Aliağa’da ikamet eden, Aliağa’da çalışan, Aliağa’nın sorunlarını ve çözümlerini bilen 27 yıllık bir Aliağalı olarak, bu göreve talip oldum. Hepinizin de bildiği gibi 2004 yerel seçimlerde kazanmış olduğumuz yerel iktidarı 5 yıl sonra yapılan 2009 seçimlerinde kaybettik. Tekrardan seçimleri kazanabilmek için girdiğimiz bu yarışta aday olduğum takdirde maddi ve manevi tüm gücümle çalışacağım.

“İŞSİZLİK ALİAĞANIN KADERİ OLMAYACAK”    

Aliağa’mızın sorunlarına kısaca değinmek gerekirse en başta işsizlik, sosyal ve kültürel hayatın yok denecek kadar az olması, artan şehir içi trafik yoğunluğu ve yıllar önce sanayi bölgesi olarak kaderi belirlenmiş olan ilçemizdeki sanayileşmenin getirdiği artan çevre kirliliği gelmektedir. Bizler sanayileşmenin üretimin tabii ki karşısında değiliz. Üretim olmadan refah olmayacağının farkındayız. Ama bu üretim yapılırken bu tesislerin dünyada kabul gören normlar dâhilinde üretim yapmasını sağlamalıyız. İlçemizde yaşayan insanların yok sayılmasını kabul edemeyiz.

“SADECE SANAYİ KENTİ OLARAK ANILMAK İSTEMİYORUZ”

İlçede yaşayan halkımız ilçemizin adının önüne geçen adeta kimliği olmuş olan sanayisinin yoğunluğu nedeniyle sıkışmış nefes alamaz hale gelmiştir. İlçemizin bu kimliğinden sıyrılarak sadece sanayi kenti olarak değil, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve güvenli insanların yaşadığı bir kent olmasını sağlamamız lazım. Burada tabii ki en önemli görevlerden bir tanesi de yerel iktidara düşmektedir.Biz talip olduğumuz bu sorumluluğun farkındayız.

“SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORUZ”

Bu sorunların çözümleriyle ilgili profesyonel kadrolarımız tarafından hazırlamış olduğumuz çözümlerle ilgili bilgilendirme amaçlı projelerimizi içeren kitapçıkları da en yakın zamanda sizlerle paylaşacağız. Bu vesileyle tüm Aliağa halkımıza en derin saygı ve sevgilerimi iletiyorum.” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894