• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Bosch’tan Sevgililere Sürpriz

Bosch’tan Sevgililere Sürpriz
Bosch, özel günler için internet sitesinde düzenlediği interaktif kampanyalara bir yenisini daha ekliyor. Bosch internet sitesinde yer alan ve gezeni tamamen gerçek bir evde hissettiren 3 boyutlu Bosch Evi, Sevgililer Günü için özel olarak dekore ediliyor

Bosch, özel günler için internet sitesinde düzenlediği interaktif kampanyalara bir yenisini daha ekliyor. Bosch internet sitesinde yer alan ve gezeni tamamen gerçek bir evde hissettiren 3 boyutlu Bosch Evi, Sevgililer Günü için özel olarak dekore ediliyor. Bosch Evi’nde, sevgilisine farklı bir şekilde hediye vermek isteyenler için tasarlanan sürpriz bir oyun yer alıyor. Bosch Evi’ndeki kampanyaya katılarak gül buketini hazırlayıp oyunu başarıyla tamamlayan her yüzüncü kişi, Bosch’un Sevgililer Günü için hazırlanmış özel çikolata kutusunu sevdiği kişiye hediye etmiş olacak. Özel çikolata kutuları, 14 Şubat tarihinde Türkiye’nin dört bir yanındaki sahiplerine Bosch tarafından ulaştırılacak. Şubatın ilk haftası başlayan kampanya, 13 Şubat’ta sona erecek.Hayalleri süsleyen Bosch Evi, kullanıcının kendini sıcak, romantik bir ev ortamında hissetmesini sağlıyor. Sevgililer Günü için yeniden düzenlenen Bosch Evi’nde çeşitli yerlere gizlenmiş onlarca kırmızı gül, sevenler için toplanmayı bekliyor. Evin içine gizlenmiş gülleri bularak bir buket hazırlamak için ise evde bulunan Bosch ürünlerinin üzerine tıklayarak çıkan soruyu doğru yanıtlamak yeterli.

Bu kez diğer kampanyalardan farklı olarak Bosch Evi’nde yaşayan gerçek biriyle karşılaşmak, onunla konuşmak ve ondan yardım almak da mümkün olabilecek. Projede iki farklı cinsiyet için iki ayrı video prodüksiyonu gerçekleştiriliyor. Bosch Evinde katılımcının seçimine göre bir kadın ya da bir erkek yaşıyor olacak. Oyuna başlamadan önce girilen kişisel bilgilere göre buket, evde yaşayan erkek ya da kadın için toplanmaya çalışılacak. İnteraktif oyunda katılımcı, evdeki karakterin yanına tıklayarak tepkilerini alabiliyor olacak. Evdeki karakter sabırsız birisi ve amaç, gül buketini bir an önce tamamlayıp karakteri mutlu edebilmek.

Şık bir Sevgililer Günü hediyesi; Bosch Solitaire Serisi

Bosch, yaklaşan 14 Şubat için sevgilisini ve sevdiklerini sürprizleriyle şımartmak isteyenlere şık ve pratik hediye alternatifleri sunuyor.

Su ısıtıcısı, ekmek kızartma makinesi ve kahve makinesinden oluşan Bosch Solitaire Serisi, bu özel gün için seçilebilecek en ideal hediyeler arasında yer alıyor. Mükemmel kahvaltı sofralarının veya beş çaylarının vazgeçilmez yardımcıları, çelik dizaynlı şık görünümleriyle ve pratik kullanımlarıyla harika bir takım oluşturuyorlar.

Bosch Solitaire Serisi Sevgililer Günü için kalıcı bir hediye seçeneği oluştururken, pratik kullanımlarıyla da romantik kahvaltılara keyif katıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894