• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Buka Sofa, hizmet ağını genişletiyor

Buka Sofa, hizmet ağını genişletiyor
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK MOBİLYA E-TİCARET SİTESİ OLMAYI HEDEFLİYOR

Özelleştirilebilir akıllı çözüm seçenekleriyle öne çıkan ve ilk mağazasını geçtiğimiz Eylül ayında Avcılar’da açan mobilya markası Buka Sofa, online satışa başladı. Buka Sofa online mağazası ile müşterilerine hem güvenli hem de zamandan tasarruf sağlayan bir alışveriş deneyimi sunuyor. Tüketiciler, Buka Sofa’nın online mağazasında her bir mobilya için sunulan ölçü , kılıf, ayak, renk, konfor seçeneklerinden zevkine, ihtiyacına ve mekanına göre kendi ürününü online olarak tasarlayabiliyor.

Günümüzde artık birçok büyük firma mağazacılığın yanı sıra online satış kanallarını da aktif bir biçimde kullanmaya başladı. Mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa, koltuktan sehpaya, yastıktan dekoratif ürünlere kadar geniş ürün gamını müşterileriyle online olarak buluşturmaya başlıyor. “www.bukasofa.com” internet adresi her yerden rahat bir alışveriş imkanı sunuyor.

Online mağazacılığın büyüyen sektörler arasında olduğunu vurgulayan Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger; ‘‘Hayatımızda iyiden iyiye yer eden online alışveriş, artık daha hızlı, daha kolay. Bugün baktığınızda hemen hemen her marka fiziki mağazalarında bulunan tüm ürünleri online ortamda da satışa sunuyor. Biz de müşterilerimize hızlı ve pratik bir alışveriş deneyimi yaşatmak üzere hizmet ağımızı online’a taşıdık. Türkiye’nin her yerinden SSL ödeme sistemi ile güvenli alışveriş imkanı sunan online mağazamız, ürün yelpazemizde bulunan tüm ürünleri online olarak satın alma imkanı sunuyor. Ürün çeşitliliğimizin yanı sıra modern ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip online mağazamızla Türkiye’nin en büyük mobilya e-ticaret sitesi olmayı hedefliyoruz’’ dedi.

KILIF DEĞİŞİM KONSEPTİ DE ONLİNE MAĞAZADA
Mobilya sektöründe bir yenilik olan kılıf değişim konseptiyle öne çıkan Buka Sofa, online mağazasında da mobilyalar için en uygun boyut, kılıf, ayak veya yüzey materyallerini seçerek evlerin karakterine uygun seçenekler sunuyor. Böylelikle evlerini yenilemek isteyenler online mağazada da sadece bir boyuta, renge veya ayağa bağlı kalmadan kendi evleri için uygun materyalleri seçerek ve tasarımı oluşturarak evlerini kişiselleştirebiliyor. Buka Sofa, mağazasında olduğu gibi online satışta da 500’den fazla kılıf ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği sunuyor.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894