• BIST 8766.62
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İzmir 13 °C

Büyükşehir Çalışıyor, Denizli Kazanıyor

Büyükşehir Çalışıyor, Denizli Kazanıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplesi'nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamladığı Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Komplesi'nin açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla yapıldı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de törenle hizmete açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Anafartalar Kapalı Pazaryeri'nde düzenlediği mahalle iftarında açılışı gerçekleştirilen programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, ilçe belediye başkanları, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. Mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşan Ekonomi Bakanı Zeybekci, Başkan Zolan ve beraberindekiler vatandaşların ramazanlarını tebrik etti. 

"YÜZME BİLMEYEN İNSANIMIZ KALMAYACAK"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar ve açılış programına muhteşem bir katılım olduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Zolan, "Ramazanımız mübarek olsun. Allah'ım tutmuş olduğunuz oruçları kabul eylesin. Çok şükür biz de gece gündüz şehrimize güzellikle getirmek için çalışıyoruz" dedi. Programın gerçekleştiği Anafartalar Kapalı Pazaryeri'nin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin belediye başkanlığı döneminde yapıldığını anlatan Başkan Osman Zolan, "Örnek bir proje, kendisine çok teşekkür ediyorum. Bugün ayrı bir güzellik yaşıyoruz. Başta Anafartalar Mahallesi olmak üzere Fatih, Deliktaş, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka, Sevindik ve Sümer mahallerine hitap edecek olan bölgenin kapalı yüzme havuzunun açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah bu bölgemizde yüzme bilmeyen insanımız kalmayacak" dedi. 

"HERKES SPOR YAPSIN, SAĞLIKLI KALSIN"

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Başta çocuklarımız beden eğitimini, yüzme kurslarını burada görecekler. Özellikle hanım kardeşlerimize ve isteyen beylere burada ücretsiz kurslarımız olacak. Allah'ım güle güle kullanmayı nasip etsin. Bu bölgemizde ve Denizlimizde yüzme bilmeyen kalmasın. Herkes spor yapsın, sağlıklı kalsın ve inşallah yarınlarımıza daha güzel koşalım, daha mutlu olalım. Ben açılışımıza teşrif eden sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Tesisimiz hayırlı uğurlu olsun."

DENİZLİ HAK ETTİĞİNİ ALDI

Sözlerine tüm vatandaşların ramazanını tebrik ederek başlayan Bakan Zeybekci, "Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza bu muhteşem iftarından dolayı çok teşekkür ediyorum ve emeği geçen tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarımızdan Allah razı olsun" dedi. Bakan Zeybekci, "Gördüğünüz gibi hizmet yarışı devam ediyor. Nihat Zeybekci bir kısmını yaptı, Osman Zolan geri kalan kısmını yapıyor. AK Parti zihniyeti bu, Recep Tayyip Erdoğan zihniyeti bu" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en kalbi sevgi, saygı ve selamlarını getirdiğini ifade eden Bakan Zeybekci, şöyle konuştu: "Bugün açılışını yaptığımız bu yüzme havuzu bir zamanlar hayali bile kurulamayacak bir yüzme havuzuydu. Her köşesinde yüzme havuzları, kapalı spor salonları, spor aletleri ve her köşesindeki parkları ve tüm imkanlarıyla bugün Denizli hak ettiğini aldı. Ege'nin vizyon şehri oldu. Türkiye'de parmakla gösterilen bir dünya şehri oldu." Konuşmaların ardından dualarla Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894