• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İzmir 19 °C

Büyükşehir İle Denizli'de Bir İlk Daha

Büyükşehir İle Denizli'de Bir İlk Daha
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kamyon ve tırların şehir merkezinde düzensiz parklanmasının önüne geçmek ve kent trafiğini rahatlamak amacı ile tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı’nın açılışı törenle gerçekleştirildi.  

 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Denizli'de dev ulaşım hizmetlerini ardı ardına hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kentin uzun süredir ihtiyacı olan kamyon ve tır garajını düzenlenen törenle hizmete aldı. Açılış törenine Denizli Milletvekili Şahin Tin,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, ilçe belediye başkanları, nakliyeciler, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Feridun Fikri Akyol, Kamyon ve Tır Garajı'nın Denizli'deki nakliye sektörüne büyük kalite getireceğine inandıklarını belirterek, "Böyle bir tesise uzun zamandır ihtiyacımız vardı. Bugün geldiğimiz bu noktada kamyoncu ve nakliyeci esnaflar adına Osman Zolan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun. Allah sizden razı olsun” dedi. 

45.000 METREKARE ALANA KURULDU

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Kamyon ve Tır Garajı ile Denizli’de bir ilki daha gerçekleştirdiklerini belirterek, "Burası Denizlimizin uzun zamandan beri ihtiyacı olan bir yer. 5 yıl önce yola çıktığımızda söz vermiştik. Nakliye hizmeti veren kardeşlerimizin de talebi vardı. Bu talebi aldık ve proje haline getirdik. Bugün de uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz Kamyon ve Tır Garajını şükürler olsun hizmete alıyoruz” dedi. Tesisle birlikte şehir merkezinde kamyon ve tırların parklanma sorununun ortadan kalkacağını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Şoför kardeşlerimiz de bu konudan muzdaripti. Mahalle aralarında devasa kamyon ve tır parklarından vatandaşlarımız da rahatsız oluyordu. Burada 45 bin metrekare alanda şehrimize yakışır bir şekilde, Denizlimizde ilk kamyon ve tır garajını yaptık" diye konuştu.
 
“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAYA, İHTİYAÇLARI KARŞILAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tesisin Nakliyeciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından işletileceğini hatırlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Derneğimize, dernek üyesi kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Elerini taşın altına soktular. Buranın yapımında bugüne kadar bizimle olan çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Emanete sahip çıkacağız. Taş üstüne taş koymaya, ihtiyaçları karşılamaya devam edeceğiz. Çok şükür Allah'ım bu güzellikleri bize gösterdi. Kamyon ve Tır Garajımız, Denizlimize, hayırlı uğurlu olsun.”

BÜYÜKŞEHİR DENİZLİ'NİN DÖRT BİR TARAFINDA

Denizli Miletvekili Şahin Tin ise, böylesine önemli bir tesisi Denizli’ye kazandırdığı için Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, "Her şehre bir Osman Zolan lazım' diyorum" dedi. Denizli'ye kazandırılan hizmetleri anlatan Tin, "İlçeleri dolaşıyoruz, dün Baklan’a, Güney’e, Bekilli’ye gittik. Her gittiğimiz yerde Başkanımız Osman Zolan'dan çok memnunlar, Büyükşehir’den çok memnunlar. Bir belediyenin yapması gereken her ne varsa, Denizli’nin dört bir tarafında, 1 milyon 100 bine yaklaşan nüfusuyla en güzel hizmetleri getiriyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Kamyon ve Tır Garajı dualarla açıldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler tesisi gezerek, esnaf ve şoförlerle sohbet etti. /EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894