• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 14 °C

CA’in Clarity Çözümüne, Ödül

CA’in Clarity Çözümüne, Ödül
“Kontrol, Yönetim ve Güvenlik” vizyonuyla kurumsal BT yönetiminde dünyanın önde gelen yönetim yazılımları şirketlerinden biri olan CA, önceki senelerde olduğu gibi yine ödüller kazanmaya devam ediyor. CA, Gartner

CA’İN CLARİTY ÇÖZÜMÜNE, PROJE PORTFÖY YÖNETİMİ KUZEY AMERİKA ZİRVESİ’NDE 2 ÖDÜL BİRDEN

 “Kontrol, Yönetim ve Güvenlik” vizyonuyla kurumsal BT yönetiminde dünyanın önde gelen yönetim yazılımları şirketlerinden biri olan CA, önceki senelerde olduğu gibi yine ödüller kazanmaya devam ediyor. CA, Gartner PPM Kuzey Amerika Zirvesi’nde CA Clarity çözümü ile En İyi Portföy Analizi ve En Esnek/Yapılandırılabilir Çözüm kategorilerinde verilen ödülleri aldı.

Boston’da düzenlenen zirvede, Gartner Analistleri, lider çözüm sağlayıcıları ile PPM best practices, sonuçları ve çözümleri konusunda araştırmalar yapan uzmanlar bir araya geldi. CA, bu prestijli ödülleri Proje Portföy Yönetimi çözümü olan Clarity’nin üstün özellikleri ve alanındaki liderliğiyle; PPY sağlayıcılarının iki gün süren sunum ve toplantıları sonrasında deneyimli 200 BT yöneticisinin oylarıyla kazandı.

CA Türkiye Genel Müdürü Çetin Uygun, CA Clarity PPY çözümlerinin geniş kapsamı ve yapılandırılabilirliğiyle BT yöneticileri tarafından tekrardan onaylanmış olmasından onur duyduklarını belirterek şunları söyledi:

 “BT, iş dünyasının giderek artan gereksinimlerini karşılarken her yıl daha büyük zorluklarla da karşılaşmaktadır. Proje ve Portföy Yönetimi, giderek büyüyen BT ortamlarında en gerekli unsurlardan biri olarak dikkat çekiyor. PPY, yöneticilere projelere yukarıdan bakma özelliği kazandırırken; kaynakları uygun bir şekilde yaymaları ve süreçleri yakından izleyip çalışmalara hakim olmaları konularında da yardımcı oluyor. Gartner PPY Zirveleri’nde verilen bu ödüller, sürekli değişen isteklerinin karşılanmasında CA Clarity’yi güvenilir bir çözüm olarak gören kullanıcının çok önemli bir ispatıdır. CA ailesi olarak, şirketlerin ve tüm kullanıcıların BT’den en iyi şekilde yararlanmaları için yeni ürün ve çözümler geliştirmeye devam edeceğiz. ”

CA Clarity çözümü ile bugüne kadar Gartner PPY Zirvesi toplantılarında:

En İyi Portföy Analizi, Kuzey Amerika 2007

En Esnek/Yapılandırılabilir Çözüm, Kuzey Amerika 2007

En İyi Çözüm, Sağlayıcı ve Sunum, Avrupa 2006

En İyi Çözüm ve En İyi Strateji, Kuzey Amerika 2006

En İyi Çözüm ve En İyi Sağlayıcı, Avrupa 2005

En İyi Sağlayıcı ve En İyi Strateji, Kuzey Amerika 2005

En İyi Çözüm ve En İyi Sağlayıcı, Avrupa 2004

En İyi Sağlayıcı, Kuzey Amerika 2004

kategorilerinde ödüle layık bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894