• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Çiftçi İle Buluşuyor

Çiftçi İle Buluşuyor
Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvayan tarım sektörü, 8–12 Ağustos 2007 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşuyor.

TÜRKİYENİN TRAKTÖRÜ ERKUNT AVRASYA TARIM 2007’DE ÇİFTÇİ İLE BULUŞUYOR

Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde yeniden yapılanma ve modernizasyon ihtiyaçlarını gidermek için kolları sıvayan tarım sektörü, 8–12 Ağustos 2007 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde buluşuyor.

Türkiye’nin ilk yerli tasarım traktörünün üreticisi Erkunt Tarım Makinaları, fuarda tüm ürünlerinin yanı sıra kompresör, klima, ek valf, güçlendirilmiş kaldırma kapasitesi ile yeniden yapılandırdığı son ürünü Servet 80T Lüks’ü fuarda Türk çiftçisinin beğenisine sunacak.

Fuarla ilgili olarak açıklama yapan Erkunt Tarım Makineleri Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Gökşin “Daima çiftçimizin yanında olduk ve onların ihtiyaçlarına cevap verecek ürünler üretmeye çalıştık. Avrasya Tarım 2007 ile hem Türk hem Avrupa çiftçisine traktörlerimizi sergileme imkanı bulacağız. Sadece Türkiye’nin değil aynı zamanda Dünya’nın traktörü olma hedefi ile yola çıkan bir kuruluş olarak, yeni ihracat bağlantıları kurulabilmesi açısından Avrasya Tarım 2007 Fuarı bizim için büyük önem arz etmektedir” dedi.

Tasarımı tamamen Türk mühendisleri tarafından yapılan, yurtdışı pazarlarda da rekabet edebilecek, teknolojik üstünlüklerle donatılmış ve kullanım kolaylığı ile 5 farklı model ve 16 tip traktörlük ürün gamına sahip olan Erkunt Traktörleri, kısa süre içinde Türkiye traktör sektörünün önemli unsurları arasına girdi. 2004 yılından beri çiftçinin hayatını kolaylaştıran güçlü ve tasarruflu traktörler üreten Erkunt Tarım Makineleri Sanayii A.Ş., üretime başladığının ikinci yılında Bulgaristan, Azerbaycan ve Macaristan’a ihracata başlayarak önemli bir başarıya imza attı.

Sağladığı yakıt tasarrufu özelliğini Mayıs ayında noter huzurunda yapılan test ile kanıtlayan Erkunt Traktörleri, Türk çiftçisinin bu ülke için taşıdığı büyük öneme istinaden onlar için düzenlediği satış kampanyasıyla Tarım Kredi Kooperatifleri ile anlaşma yaparak çiftçilerin en düşük faiz oranı ve uygun ödeme planı ile traktör sahibi olmaları konusunda cazip fırsatlar sunmaktadır.

Yeni Vizyon Gazetesi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894