• BIST 9524.59
  • Altın 2493.026
  • Dolar 32.5178
  • Euro 34.7154
  • İzmir 18 °C

Daruma Corporate Finance

Daruma Corporate Finance
Daruma Corporate Finance (Daruma) tarafından GİSAD Menkul Değerler’in satın alımı hakkında yapılan başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından 15 Haziran 2007 tarihinde onaylandı.

DARUMA, GİSAD MENKUL DEĞERLER’İ SATIN ALDI

Daruma Corporate Finance (Daruma) tarafından GİSAD Menkul Değerler’in satın alımı hakkında yapılan başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından 15 Haziran 2007 tarihinde onaylandı.

SPK onayının ardından, hisselerin tamamının Daruma ve ortaklarına devriyle ilgili işlemler tamamlandı. Gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, GİSAD Menkul Değerler’in isminin, Daruma Menkul Değerler olarak değiştirilmesine karar verildi.

Daruma Corporate Finance Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Okan Altuğ bu satın alma ile amaçlarının, şirketin faaliyet alanlarını genişleterek, yatırım bankacılığı alanında güçlenmek olduğunu ifade etti. Altuğ konuşmasına şöyle devam etti: “Daruma olarak kurumsal finansman alanında geliştirdiğimiz finansal ürünlerle yurt içi ve dışında pek çok kompleks projenin finansmanını gerçekleştirdik. Bu alanda çalışmalarımız artarak devam edecektir. GİSAD Menkul Değerler’in satın alınmasıyla birlikte faaliyet alanımızı genişleterek, özellikle halka açık firmalara danışmanlık, birincil ve ikincil halka arzlar, tahvil ihraçları ve yatırım danışmanlığı alanlarında uzmanlaşmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda, yurt dışı faaliyetlerimizi genişleterek ‘finansman servis ihracatı’nı büyütmeyi de planlıyoruz. Bu süreçte, uzman yatırım fonları (direkt yatırım perspektifli) konularında daha aktif rol alacağız.

Saymış olduğum tüm bu alanlarda da başarılı çalışmalar gerçekleştirerek, yatırım bankacılığında, misyonun henüz çok başlarında olduğumuzu unutmadan, önümüzdeki beş yılda yeni hedeflerimize, mevcut hedeflerimizi yükselterek, ulaşmayı arzuluyoruz.”

 

YENİ GÖRÜNTÜLÜ HABER SİTENİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894