• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 19 °C

Deneyim Kazandırıyor

Deneyim Kazandırıyor
İş dünyasında yöneticiliği hedefleyenler için uluslararası alanda elde edilen deneyim ve bilgi, kariyerde başarı ve hızlı bir yükselmeyi de beraberinde getiriyor. Koç Üniversitesi MBA eğitimleri, dünyanın en saygın

KOÇ MBA’İN DEĞİŞİM PROGRAMLARI ULUSLARARASI DENEYİM KAZANDIRIYOR

İş dünyasında yöneticiliği hedefleyenler için uluslararası alanda elde edilen deneyim ve bilgi, kariyerde başarı ve hızlı bir yükselmeyi de beraberinde getiriyor. Koç Üniversitesi MBA eğitimleri, dünyanın en saygın üniversiteleriyle oluşturduğu öğrenci değişim programları aracılığıyla bu anlamda benzersiz fırsatlar sunuyor. Koç Üniversitesi MBA programında eğitim gören 60’a yakın öğrenci, 1999 yılından bu yana devam eden değişim programları çerçevesinde yurtdışına giderek dünyanın seçkin üniversitelerinde bir dönem MBA eğitimi alma olanağına kavuşmuş bulunuyor. 12 üniversitenin yer aldığı değişim programına önümüzdeki yıldan itibaren City University of Hong Kong da dahil oluyor.
Koç Üniversitesi MBA programı bünyesindeki öğrenciler, değişim programları sayesinde dünyanın en saygın üniversitelerine giderek, farklı ülkelerden gelen diğer öğrencilerle birlikte hem uluslararası deneyim sahibi oluyor, hem de mesleki anlamda küresel bir bakış açısı oluşturma olanağına kavuşuyorlar. Öte yandan karşılıklı uygulanan değişim programı çerçevesinde yurtdışından gelen öğrenciler de Koç Üniversitesi’nde bir dönem MBA eğitimi alıyorlar. Bu öğrencilerin geldikleri ülkeler ise Almanya’dan Çin’e kadar farklılık gösteriyor.
Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü ve Yönetici Geliştirme Programları Direktörü Prof. Dr. Noyan Arsan, değişim programlarının öğrencilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine büyük katkı yaptığını belirtiyor: “Uluslararası deneyim boyutundan bakıldığında, değişim programları öğrencilerimizin kariyerlerine büyük katkı yapıyor. Bu programlar aracılığıyla öğrencilerimiz liderlik ve yöneticilik yeteneklerini geliştiriyor, uluslararası iş dünyası hakkında geniş bilgi sahibi olabiliyorlar. Öte yandan programların en önemli amaçlarından biri de, öğrencilerimize küresel çapta bir kariyere hazırlanma fırsatı sunmak. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyor ve değişim programı gerçekleştirdiğimiz anlaşmalı üniversite sayısını her geçen yıl artırıyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894