• BIST 9753.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 21 °C

DenizBank emeklilerle özel avantajlarını anlattı

DenizBank emeklilerle özel avantajlarını anlattı
DENİZBANK DÜZENLEDİĞİ TOPLANTI İLE EMEKLİLERLE ÖZEL AVANTAJLARINI ANLATTI

DenizBank, Türkiye Emekliler Derneği üyesi emekliler ile İzmir’de bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Bankanın emekli müşterilerine özel sunduğu avantajlar detaylı olarak anlatıldı.  

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle farklılaşan DenizBank, geliştirdiği Emekli Bankacılığı ile emeklilere yönelik fırsatlar sunmaya ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. 

Banka son olarak Türkiye Emekliler Derneği üyesi emekliler ile İzmir’de bir araya geldi. 150’ye yakın emeklinin katıldığı toplantıda DenizBank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar, Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Şermin Şeniz Sarıca’nın yanı sıra Banka çalışanları da hazır bulundu. Toplantıda DenizBank’ın emeklilere özel sunduğu tüm avantajlar detaylarıyla ele alındı. 

“YENİLİKÇİ HİZMETLERİMİZLE EMEKLİLERİMİZİN YANINDA YER ALIYORUZ”

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar ve Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Şermin Şeniz Sarıca şunları kaydetti; “Emeklilerimizin finansal ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunmayı önemsiyor ve emeklilerimize DenizBank’ta her zaman ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyoruz. Amacımız emeklilerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak hayatlarını daha keyifle yaşamalarını sağlamak. Bugün Bankamız ev sahipliği ve Türkiye Emekliler Derneği işbirliğinde verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Emeklilerimize “Hürmetlerimizle” yaklaşımını benimseyen banka olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

AYRICALIKLI BANKACILIK HİZMETLERİ
DenizBank’ın Türkiye’deki 692 şubesinden öncelikli hizmet alan emekliler, 4,500’ü aşkın Banka ATM’si ve PTT’lerden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama işlemi yapabiliyor. Şubelerde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebilirlerken, maaş hesabının bulunduğu şubelerinin haricinde diğer DenizBank şubelerinden de maaşlarını çekmek istediklerinde herhangi bir ücret ödemiyorlar. İhtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranları, diğer bankalardaki kredi borçları için özel taksit ve vade avantajlarından faydalanabiliyor, uzun yıllar çalışıp biriktirdiği birikimlerine ise özel mevduat faiz oranı ile daha fazla değer katabiliyorlar. Emekliler ayrıca marka işbirlikleri ile birçok indirim kampanyasından da faydalanabiliyorlar. 


EMEKLİ BONUS AVANTAJLARI
DenizBank, Türkiye’de sadece emeklilere özel tasarlanmış ilk kredi kartı olan Emekli Bonus ile emeklilere özel birçok ayrıcalık sunuyor. Emekliler alışverişlerini taksitlendirebiliyor, yapılan harcamalardan bonus kazanılabiliyor, biriken bonuslarla program ortaklarından bedava alışveriş yapılabiliyorlar. Anlaşmalı üye işyerlerinden indirimli alışveriş yapabilen emekliler; elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarına dönemsel kampanyalarla indirim kazanabiliyor. Ayrıca eczane, market vb. harcamalarında indirim fırsatları ve tesisat arıza, çilingir, cam kırılması gibi asistans hizmetlerinden de faydalanabiliyorlar. 

DenizBank ?
DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 737 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır.DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.
www.denizbank.com , www.facebook.com/DenizBank , twitter.com/DenizBank
Sberbank ?
Sberbank, Rusya’nın en büyük bankasıdır ve Rusya’daki bankacılık sektörü aktiflerinin yaklaşık üçte birini elinde bulundurmaktadır. Sberbank’ın ana hissedarı olan Rusya Merkez Bankası, banka hisselerinin %50’si ile bir adet oy imtiyazlı hissesine sahiptir. Bankanın diğer hisseleri 244,000’den fazla gerçek ve tüzel kişiye aittir. 17.000’e yakın şubesi ile Rusya’daki en geniş şube ağlarından birine sahip olan Sberbank’ın uluslararası operasyonları Kazakistan, Ukrayna ve Belarus’u kapsayan Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesinin ötesinde Sberbank Europe AG ile Orta ve Doğu Avrupa’da sekiz ülkeye, DenizBank ile de Türkiye’ye kadar uzanmaktadır. Almanya ve Çin’de temsilcilikleri, Hindistan’da bir şubesi bulunan Banka, Sberbank (Switzerland) AG ile İsviçre’de de faaliyetlerini yürütmektedir. Sberbank ayrıca, Sberbank CIB ile yatırım bankacılığı, finansal danışmanlık ve global piyasalarda işlem yapma hizmetleri de sunmaktadır. Sberbank, Rusya Merkez Bankası tarafından verilen 1481 no’lu genel bankacılık lisansına sahiptir. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894