• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İzmir 22 °C

DP Aliağa ilçe yönetimi yerel basınla buluştu

DP Aliağa ilçe yönetimi yerel basınla buluştu
Aliağa'da yeniden yapılanan Demokrat Parti ilçe yönetimi yerel basın mensuplarıyla buluştu. İlçe başkanı Gürcan Alkan'ın düzenlediği kahvaltıya DP Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı'da katıldı.

Aliağa'da yeniden yapılanan Demokrat Parti ilçe yönetimi yerel basın mensuplarıyla buluştu. İlçe başkanı Gürcan Alkan'ın düzenlediği kahvaltıya DP Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı'da katıldı.

 DP Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı toplantıda yaptığı açıklamada siyasete travmatik bir olay la başladığını belirtti. Faralyalı: "Sandığa oy kullanmaya gittiğim de kendime bu ülkede çok daha iyi yetişmiş donanımlı insan var. Onlar niye aday değil de beğenmediğim insanlar aday. Bu adayların hiçbirine oy vermek istemiyorum. Bir yerde bir eksiklik hissediyorsan, tamamlama zorunluluğu da hissediyor olman lazım. Biz daha iyisini yapabilirmiyiz. Diyerek yola çıktım. Bizim Ülkemizde hedefe kısa yoldan hedefe ulaşmaya dair yolculuklar oluyor. Biz ise oy oranı yüzde birin altında olan bir parti ile yapalım. Üstelik Devletten hazine yardımı almayan, çalışmaları çoluğumuzun çocuğumuzun rızkı olan paralar ile yapalım dedik. Bizim çıktığımız yola genelde herkes yapmaya biliyor. 
Çoğunluk, Barajı aşmış olsun. Hazineden yardım alıyor olsun. Bir yerlerde kazanılmış Belediyesi olsun, git orada siyaset yap. Böyle olunca da hiçbir şey değişmiyor. Sadece isimler değişiyor ama ülke yönetiminde yöntemler değişmiyor. Maalesef bu tür yaklaşımların sonucu olarak perdenin önünde birbiri ile kavda eden siyasetçilerin perdenin arkasında birlikte iş yaptıklarına şahit olduk. Bunun en güzel örneği 25 yıldır İstanbul Belediyesi. Sonra kalkıp İstanbul beton yığınına döndü diye şikâyet etmenin bir anlamı yok. Siyasete girecek kişilerin inandığı değerler ile girmesi gerekir. 
Bana sorarsanız, Babam Süleyman Demirel’in Enerji bakanıydı. Babamın, Süleyman Demirel’in Atatürk’ün davaları neydi bakmak gerekir. Atatürk niye her cephede savaştı da bu Ülkeyi kurdu. Bizim Millet olarak bir iddiamız var. Medeniyet olarak, çağdaşlaşmak olarak. Görünürde batılı ülkelerin gerisine düşmüş olsak ta. Biz kabiliyetli bir milletiz. Toparlanırız, organize oluruz, çalışırız. Aklımızı, yüreğimizi koyarız. Sonuç olarak onların başardığı ne varsa daha iyisini de başarırız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894