• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Duygu Tatlı’dan Dayanışma Yemeği

Duygu Tatlı’dan Dayanışma Yemeği
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan kadınlar, Duygu Tatlı’nın davetinde bir araya geldiler. Düzenlenen yemekli toplantıya CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri de katıldılar.

Duygu Tatlı’dan Dayanışma Yemeği

CHP MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI DUYGU TATLI’NIN MİSAFİRİ OLDULAR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan kadınlar, Duygu Tatlı’nın davetinde bir araya geldiler. Düzenlenen yemekli toplantıya CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri de katıldılar. Toplantıda; 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için birlik ve beraberlik mesajları verildi. CHP Aliağa İlçe Örgütü, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere dört bir koldan hazırlanıyor. Yapılan toplantılarda adayların belirlenmesi ile birlikte seçimi kazanmak için çalışmalara daha hızlı bir şekilde sürdürülmesi gerektiği vurgulanıyor.

Anatolia Restaurant’da CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Duygu Tatlı’nın daveti ile düzenlenen yemekli toplantıya; Özlem Bakır, Asuman Kaçar, Suna Arzumanlar, Özlem Şenkaya, Serpil Ciner, Seçil Adalet Işık, Pelin Kaya’nın yanı sıra Kadın Kolları yöneticileri, Gençlik Kolları yönetimi ve Belediye Başkan Aday Adaylarından Özlem Şan Oğuzhan’da katıldı.

DUYGU TATLI;‘YARIM KALMIŞ BİR SİYASİ HAYATIMI DAHA İLERİ GÖTÜRMEK İSTİYORUM’

Geceye ev sahipliği yapan Duygu Tatlı, 2009 yerel seçimlerinde yine belediye meclis üyesi aday adayı olduğunu anımsatarak, “Ben yarım kalmış bir siyasi hayatım var. Bunu daha ileriye götürmek ve daha başarılı olmak adına bir girişim yaptım. Arkadaşlarımla daha yakından tanışmak, beni tanımaları, onları yakından tanımak, birlikte olmak ve birlikte zaman geçirmeyi amaçladım. Bundan sonra inşallah daha sık birlikte olacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Duygu Tatlı’nın ardından söz alan Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan da yaptığı konuşmada siyasette kadının önemini belirterek, Duygu Tatlı’ya kendilerini bir araya getirdiği için teşekkür etti.

Toplantıya katılan Belediye Meclis Üyesi aday adayları da tek tek kendilerini tanıtarak niçin aday olduklarını anlattılar.

SEÇİL ADALET IŞIK; Siyasette daha çok kadının bulunması gerektiğine inanıyorum. Onun için aday adayı oldum. Hele Demokrasinin kalesi İzmir’de bunun daha çok yönetim kadrolarında yer almasını istiyorum. Tüm kadınlarımızın destekçisi olacağım. CHP’nin önce yerelde sonra genelde iktidar olmasını istiyorum. Gençlerimizle, kadınlarımızla hep birlikte çalışacağım.

SERPİL CİNER: Ben kadınların gücüne inanan bir insanım. Gücümüzü meydanlara taşıyalım. Hep birlikte olursak başaramayacağımız bir şey yok. Hepinize sonsuz güveniyorum.

ÖZLEM YILMAZ; Muğla’da çok çalıştım ama Aliağa’da ilk defa çalışacağım. Bütün gücümü CHP’nin kazanması için çalışacağım.

ÖZLEM BAKIR: Siyasetin içerisinde, Halkın içerisinde yer almak istedim. Başarılı olacağımıza kazanacağımıza inanıyorum.

BALTACI; ‘HEP BİRLİKTE KOL KOLA’

CHP Aliağa Kadın Kolları Başkanı Naime Baltacı’da yaptığı konuşmada, siyasette kadının önemini vurgulayarak, “Kadınlar başarılı olsun, biri birimize sahip çıkmamızı istiyorum. Parti çatısı içerisinde birlik olarak çalışalım istiyorum. Biri birimizi kırmadan hep birlikte kol kola olmalıyız” dedi.

Gecenin sonunda Duygu Tatlı, katılan tüm kadınlara ve gençler birer karanfil verdikten sonra birlikte fotoğraf çektirip bundan sonra sık sık beraber olarak CHP’nin iktidarı için çalışma sözü vererek dağıldılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894