• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 13 °C

ebebek’ten keyifli bir bahar kampanyası!

ebebek’ten keyifli bir bahar kampanyası!
NİSAN AYININ İLK HAFTASI HER 150 TL’LİK ALIŞVERİŞE 50 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI TÜM EBEBEK MAĞAZALARINDA…

16 yıldır bebeklerin tüm ihtiyaçlarını anne ilgisi uzman bilgisiyle karşılayan ebebek, gelenek haline gelen Nisan ayı kampanyasıyla bebeveynlerin yüzünü güldürüyor. Bebek sektöründeki tecrübesiyle bebeveynlere yakın bir arkadaş olan ebebek; 01- 09 Nisan 2017 tarihleri arasında geçerli olacak bahar kampanyası için bebeveynleri bekliyor. ebebek’in fırsatlarla dolu bahar kampanyası, her 150 TL’lik alışverişe 50 TL hediye çeki fırsatı sunuyor.

Bebeklerin dünyaya gelmesiyle değişen yaşam şekli ihtiyaçları da değiştiriyor. ebebek; ebebek.com internet satış sitesi ve 34 ildeki 83 mağazasıyla ailelerin ihtiyaç duydukları ürünleri alternatiflerle tek bir çatı altında sunarak, bebeveynlere ayrıcalıklı bir dünya sunuyor. 16 yıldır ailelerin bebek alışverişinde güvendiği adres ebebek, gelenekselleşen kampanyalarıyla da bebeveynlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

ebebek her yıl Nisan ayında yaptığı kampanya ile bebeği olan ve bebek bekleyen aileleri sevindiriyor. ebebek 01-09 Nisan 2017 tarihleri arasında yaptığı her 150 TL’lik alışverişe 50 TL hediye çeki kampanyasıyla baharı karşılıyor. Kampanya; bebek bezinden oyuncağa, oto koltuğundan tekstil ürünlerine, bebek güvenlik ürünlerinden bebek arabasına kadar bir çok kategoride ürün ile ebebek’te bebeveynleri bekliyor. Kampanya ile ilgili tüm detaylar ebebek.com’da!


İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894