• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İzmir 16 °C

Egelim, Filosuna 20 adet MAN TG3 Serisi Çekici Kattı

Egelim, Filosuna 20 adet MAN TG3 Serisi Çekici Kattı
Lojistik Sektörünün Güçlü Firması Egelim, Filosuna 20 adet MAN TG3 Serisi Çekici Kattı

Lojistik Sektörünün Güçlü Firması Egelim, Filosuna 20 adet MAN TG3 Serisi Çekici Kattı

Taşıma, depolama ve liman sektörlerindeki kaliteli hizmet anlayışıyla her geçen gün büyüyen lojistik sektörünün köklü firması Egelim Lojistik, araç filosunu yeni MAN TG3 serisi çekicilerle güçlendirdi. Egelim Lojistik, yeni filo yatırımı kapsamında satın aldığı 20 adet MAN çekicinin ilk kısmı olan 10 adet TGS 18.470 4x2 BL SA (TG3) çekiciyi törenle teslim aldı.

MAN, ağır ticari ara sektöründe, üstün nitelikli araçları ve sunduğu kesintisiz hizmet anlayışıyla firmaların güvenilir çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Filolarındaki MAN araçlarının dayanıklılık, performans ve yüksek tasarruf noktasında sağladığı ekstra katkılardan memnun olan işletmeciler, yeni yatırımlarında da MAN’ı tercih ediyor. MAN’la devam kararı alan son firma ise, bünyesinde 120 adet daha MAN araç bulunan; ulaşım, depolama, liman sektörlerinin köklü ve güçlü firması Egelim Lojistik A.Ş. oldu.

Tek Araçla Başlayıp, 300 Araçlık Filoya Ulaşan Başarı Hikayesi

Kemal Erim tarafından 1988 yılında İzmir, Aliağa liman bölgesinde kurulan Egelim Lojistik A.Ş., tek araçla başladığı faaliyetlerinde, müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışıyla hızlı bir şekilde büyüyerek, kısa sürede Türkiye’nin en önemli firmalarından biri haline geldi. Bugün filosundaki 300 araçla taşımacılık sektöründe hem ulusal hem de uluslararası alanda başarılı işlere imza atan firma, yeni araç yatırımı kapsamında 20 adet daha MAN TG3 serisi çekici satın aldı. 470 Bg güce sahip çekiciler ayrıca Retarder, ADR ve çelik tampon, buzdolabı gibi ekstra özellikleriyle dikkat çekiyor. 

Egelim Lojistik, satın aldığı araçların ilk kısmı olan 10 adet TGS 18.470 4x2 BL SA (TG3) çekiciyi de İzmir’deki tesislerinde düzenlenen törenle teslim aldı. Teslimat törenine Egelim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erim, Lojistik Müdür Yardımcısı Tayfun Erim, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, Kamyon Bölge Satış Koordinatörü Ataç Şeran, MAN Yetkili Satıcısı Lokman Koçaslan, Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan ve Lokman Koçaslan Otomotiv Genel Müdürü Müjdat Aras katıldı. 

“MAN’ın Hem Araç Hem De Hizmet Kalitesine Güveniyoruz”

Törende firma olarak, tüm faaliyetlerinde müşteri memnuniyetini temel ilke kabul ettiklerini belirten Egelim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erim, “Bu anlayışımız sayesinde 32 yıl önce tek araçla başladığımız faaliyetimizi bugün kendi özvarlığımız olan 300 araçlık filomuzla sürdürüyoruz. Filomuzun tamamı, ithalatçı ve ihracatçı firmaların ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma ve özelliklere sahip araçlardan oluşuyor. Bugün de filomuza kalitesine güvendiğimiz yeni MAN araçlar katıyoruz. MAN; her şart ve koşulda tasarruf, dayanıklılık ve performanstan ödün vermeden eksiksiz bir hizmet sunuyor. Biz de her koşulda müşterilerine verdiği taahhütleri yerine getiren bir firma olarak, yeni yatırımlarımızda yine MAN’ı tercih ettik. Yıllardır MAN ile çalışan bir firma olarak hem araçların hem de sunulan hizmetin kalitesine güveniyoruz” dedi.

“Bu Teslimat MAN’ın Araç Ve Hizmet Kalitesine Duyulan Güvenin Göstergesi”

Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ise, şunları söyledi: “MAN olarak, sahip olduğumuz hizmet anlayışı çerçevesinde tüm müşterilerimizi yaşam boyu iş ortağımız olarak görüyoruz. Satış anından satış sonrası destek hizmetlerine kadar sürecin her aşamasında müşterilerimizin yanlarında oluyoruz. Gerek araçlarımızın kalitesi gerekse de verdiğimiz hizmet bizleri, yeni yatırımlarda da tercih sebebi yapıyor. Bundan da çok büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çünkü filolarında MAN araçları bulunan müşterilerimizin yeniden bizleri seçmeleri, aynı zamanda güven ve memnuniyetlerini gösteriyor. Dolayısıyla bugün de mevcut iş ortaklarımızdan biri olan Egelim Lojistik’e bu teslimatı yapmaktan ayrı bir mutluk duyuyoruz. Kendilerine bu yüzden bir kez daha teşekkür ediyor, yeni araçlarımızın da firmalarına hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894