• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İzmir 25 °C

Engelli Vatandaşlar Akülü Araçlarına Kavuştu

Engelli Vatandaşlar Akülü Araçlarına Kavuştu
Aliağa’da faaliyet gösteren firmaların bir araya gelerek gerçekleştirdiği ‘Engelleri Birlikte Kaldıralım’ sosyal sorumluluk projesi meyvelerini verdi.

ENGELLİ VATANDAŞLAR AKÜLÜ ARAÇLARINA KAVUŞTU

Aliağa’da faaliyet gösteren firmaların bir araya gelerek gerçekleştirdiği ‘Engelleri Birlikte Kaldıralım’ sosyal sorumluluk projesi meyvelerini verdi. Star Rafinerisi ana müteahhit firması TSGİ ve taşeron firmalarının kampanya dahilinde Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’ne gönderdikleri akülü araçlar, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.

aliaga-engelliler-akulu-arac-dagitimi-(2).jpgAliağa Belediyesi ve Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyaya; Tekfen, Doğuş Es, Yüksel Güvenlik, Akyıldız, Özdenizcilik ve İlk İnşaat firmaları da destek verdi. Aliağa Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen ve 10 adet akülü aracın hediye edildiği teslim törenine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, firma yetkilileri, engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı.

Teslim töreni öncesinde zihinsel ve ortopedik engellilerden oluşan Engelliler Derneği Mehteran Takımı katılımcılara mini konser verdi. Engeliler tarafından seslendirilen ‘Fetih’, ‘Türkiyem’, ‘Ceddin Deden’ ve ‘Yelkenler Biçilecek’ marşları izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Kampanyaya destek veren firmalara teşekkür plaketi takdim eden Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı İbrahim Erdemir, sosyal projelerin engelli vatandaşları memnun ettiğini ve bu tür kampanyaların devam edeceğine inandığını söyledi. Program katılımcıların çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.  / EGE BASIN GRUBU

aliaga-engelliler-akulu-arac-dagitimi-(1).jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894