• BIST 9524.59
  • Altın 2508.671
  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.7249
  • İzmir 15 °C

Eston Villa ile Yapı Kooperatifleri

Eston Villa ile Yapı Kooperatifleri
Yapım ortakları kanalıyla, Türkiye’nin her yerinde, farklı zemin ve iklim koşullarına göre, Deprem ve Isı Yönetmelikleri’ne uygun, yüksek kalitede evler inşa eden Eston Villa, imarlı bir arsaya sahip oldukları halde inşaatları

ESTON VİLLA İLE YAPI KOOPERATİFLERİ YARI YOLDA KALMIYOR

Yapım ortakları kanalıyla, Türkiye’nin her yerinde, farklı zemin ve iklim koşullarına göre, Deprem ve Isı Yönetmelikleri’ne uygun, yüksek kalitede evler inşa eden Eston Villa, imarlı bir arsaya sahip oldukları halde inşaatları gerçekleştirmekte zorluk çeken yapı kooperatiflerine çözüm ortaklığı öneriyor.

Yapı kooperatiflerinin, başta yüzde 1 KDV oranı olmak üzere çeşitli vergi kolaylıklarına sahip olmasının yanı sıra, inşaatların Eston Villa yapım ortakları tarafından gerçekleştirilmesini öngören bir çözüm ortaklığı modeli, kooperatif üyelerine başka çeşitli finansal avantajlar da sağlıyor. Kooperatif üyeleri, evlerini hep birlikte Eston Villa’ya yaptıracakları için toplu talep nedeniyle cazip fiyatlardan yararlanarak, en uygun maliyetlerle ev sahibi olabiliyorlar. Ayrıca, Eston Villa’nın anlaşmalı olduğu bankalardan kredi kullanabiliyor ve “sabit fiyat” garantisinden yararlanıp, “maliyet artışı” yüzünden inşaatların yarım kalması kaygısı yaşamıyorlar. Kullanılan krediler ise, banka tarafından inşaatın tamamlanma oranına göre bölümler halinde Eston Villa’ya ödeniyor.

Varsa, kooperatiflerin projeleri de uygulanıyor

Eston Villa’nın kooperatifler ile yaptığı anlaşma ile dilenirse vaziyet planı hazırlanıyor ve üye beklentilerini karşılayabilecek şekilde tasarlanan mevcut proje hayata geçiriliyor. Yapı kooperatifinin mevcut bir projesi yoksa üyeler Eston Villa’nın ev tiplerinden kendilerine en uygun olanı tercih edebiliyorlar. Bu sayede üyeler nasıl bir ev teslim alacaklarını önceden biliyor ve kooperatif yönetimine de güven duyuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894