• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İzmir 14 °C

Etem Yorulmaz, Projelerini Tanıttı

Etem Yorulmaz, Projelerini Tanıttı
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa ile ilgili hazırladığı projeleri, katlı pazaryeri otoparkında binlerce kişinin katılımı ile tanı
ETEM YORULMAZ, PROJELERİNİ TANITTI
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa ile ilgili hazırladığı projeleri, katlı pazaryeri otoparkında binlerce kişinin katılımı ile tanıttı.
 
Hafif Raylı Sistem, Deniz Ulaşımı, Avcı Ramadan, Balıkçı Barınağı, Kuş Cenneti ve Tay Park, Yeni Garaj, Modern Çarşı, İhtisas Hastanesi, Aliağa Üniversitesi, Yürüyüş Parkuru, Uydu Kent, Oteller Bölgesi, İşçiler için Servis Durakları, Yaşlı Bakımevi, Otopark, Tiyatro ve Sinema Salonu, Güzelhisar Çayı, Su Sporları Merkezi, Engelsiz Ev gibi başlıklarda toplana projelerini vatandaşlar ile paylaşan İbrahim Etem Yorulmaz’a, Aliağalılar yoğun ilgi gösterdi.
 
İNSANLARI SOSYAL NİTELİKTE SARIP SARMALAYACAK SICACIK PROJELER
Aliağa’nın ihtiyaçlarına göre, özenle hazırlanan projelerin Aliağa’ya can katacağını belirten, Yorulmaz, “Bu günlerde yol sorunuyla, bugünler de otopark sorunuyla uğraşan Aliağa’mıza üniversite diyoruz. Çalışan insanımızın iş kazalarında, can olacak, destek olacak iş hastalıkları hastanesi, iş kazaları hastanesi diyoruz. Otopark diyoruz. Yaşlı bakım evi diyoruz. Engelsiz evleri diyoruz. Bir taraftan büyük yatırımlar ama bir taraftan insanı direk sosyal nitelikte sarıp sarmalayan sıcacık projeler diyoruz.”
 
Hazreti Ali’nin “İnsanlara faydalı olmayanları ölülerden sayınız” sözünü hatırlatan Yorulmaz, “Sizler bu insanlara can veren, kan veren insanlarsınız. İyiki varsınız, iyiki benim yol arkadaşımsınız. Sizler komşusu aç yatarken, ben tok yatmam diyenlersiniz, sizler yol yapalım, üstgeçit yapalım, insanlarımıza sıcacık aşlar ulaştıralım diyenlersiniz. Sizler Aliağa’da yaşayan insanlarımızın bizim için ne anlam ifade ettiğini bilen, onların sağlığı bizim için çok önemli: hastane yapalım diyenlersiniz, sizler aşsınız, sizler işsiniz, sizler yürüdüğümüz yoldaki yol arkadaşlarımız, sizler gönül yoldaşlarımızsınız. Sizler incilsede incitmeyensiniz, sizler gururdan, kibirden uzak mütevazılığin derinlerindesiniz. Sizler haksızlığa boyun eğmeyip yollara düşüp Recep Tayyip Erdoğan yolunda ilerleyensiniz” dedi
 
ALİAĞA’NIN HİZMETKÂRIYIZ
Konuşması sık sık “Yorulmaz, başkan yorulmaz” sloganları ile kesilen Etem Yorulmaz, “Sizler yaradılanı seviyorum , yaradandan ötürü diyenlerdensiniz. Sizler boğazımızda düğüm, gözümüzde yaşsınız. Sizler Aliağa’sınız, sizler İzmir’siniz, sizler Türkiye’siniz ve sizler zafer benimdir diyenlersiniz. Sizler azimle kararlılıkla üzerinize atılan çamura rağmen onurla, şerefle, haysiyetle 30 Mart için yollara düşen ve 30 Mart akşamı Demokrasi Meydanı’nda sarıldığımız, ağladığımız dostlarımızsınız. Bizler ise çocuklarınız abisi, sizlerin kardeşi ve en önemlisi Aliağa’mızın, Türkiye’mizin hizmetkârıyız” diye konuştu.
 
BU YOLDA SİZİNLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ
Projeleri tanıtırken inanılmaz heyecanlandığını söyleyen Yorulmaz, “her bir insanımız aradığını burada bulacak ve en önemlisi unutulan eksik bırakılan ama Aliağa’da yaşadıkça hep hissedeceğimiz sıkıntıların neler olduğunu yine sizden öğrenecek ve sizin önerilerinizi yatırım olarak Aliağa’ya sunucağız. Yani biz bu yolda sizinle birlikte yürüyeceğiz. Ben sizinle gurur duyuyorum. Gençlerimizin gözündeki Atatürk sevgisini görmekten, yaşlılarımızın gözlerindeki şefkati görmekten ve Aliağa’nın hizmetkarı olmaktan onur duyuyorum, gurur duyuyorum” dedi.
 
650 ARAÇLA ŞEHİR TURU
Aliağalıların, yoğun ilgi gösterdiği Yorulmaz, tanıtım sonrasında yaklaşık 650 araçlık bir konvoy ile şehir turu attıktan sonra, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın mitingine katılmak üzere İzmir’e hareket etti. Şehir merkezinden geçen konvoy nedeniyle Aliağa’da trafik uzun süre kilitlenirken, yol kenarlarındaki vatandaşlar Yorulmaz’a sevgi gösterisinde bulundular. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894