• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İzmir 23 °C

EÜ Aliağa MYO’ya 1200 metrekarelik spor alanı kazandırıldı

EÜ Aliağa MYO’ya 1200 metrekarelik spor alanı kazandırıldı
Üniversite-sanayi iş birliklerine yönelik çalışmalar yapılmasına özel önem veren Ege Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülük ettiği projeler sonucunda EÜ Aliağa Meslek Yüksekokuluna bin 200 metrekare büyüklüğünde spor alanı yapıldı.

Ege Üniversitesinde son yıllarda oluşturulan spor kültürü, üniversiteye kazandırılan yeni tesislerle periferide yer alan okullara da yayılıyor. Üniversite-sanayi iş birliklerine yönelik çalışmalar yapılmasına özel önem veren Ege Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülük ettiği projeler sonucunda EÜ Aliağa Meslek Yüksekokuluna bin 200 metrekare büyüklüğünde spor alanı yapıldı.

Ege Üniversitesinde son 5yılda oluşturulan spor kültürü ile çeşitli alanlarda pek çok başarılı sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversite olarak öğrencilerimizin eğitim-öğretimlerinin yanı sıra fiziksel ve zihinsel olarak gelişimlerine de oldukça önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren kampüsümüzde yenilediğimiz ve baştan yaptığımız spor tesisleri ile öğrencilerimizin rahatça spor yapmalarını sağlayacak ortam oluşturduk. Şimdi de bu spor kültürünün ilçelerde yer alan okullarımıza da yayılması adına adımlar atıyoruz. Bu kapsamda Aliağa Meslek Yüksekokulumuza bin 200 metrekarelik spor alanını kazandırdık. Alanımızda basketbol sahası, mini futbol sahası, tenis kortu ve voleybol sahası yer alıyor. Yapımında 200 metreküp beton,240 ton 0.5 Agrega tenis bitümlü asfalt, clup sistem akrilik zemin kaplama ve 3 metre uzunluğunda galvaniz tel örgü kullanıldı. Meslek Yüksekokulumuzun beş programında toplam bin 280 öğrenci eğitim görüyor. Öğrencilerimiz, bu alanlardan dilediklerince faydalanabilecekler. Üniversitemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Spor alanının yapımına destek olan ve katkı veren firmalarımıza ve üniversitemiz mensuplarına teşekkür ediyorum ” dedi.


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894