• BIST 9530.47
  • Altın 2477.439
  • Dolar 32.4179
  • Euro 34.6806
  • İzmir 18 °C

Gençlerden Tansu Kaya'ya DESTEK

Gençlerden Tansu Kaya'ya DESTEK
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tansu Kaya Aliağa’lı gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Aliağa’lı gençlerin organize ettiği kahvaltıya yoğun ilgi olduğu görüldü. 2014 yerel seçimleri öncesi gösterilen yoğun ilgiye teş

GENÇLERDEN TANSU KAYA’YA DESTEK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tansu Kaya Aliağa’lı gençlerle kahvaltıda bir araya geldi. Aliağa’lı gençlerin organize ettiği kahvaltıya yoğun ilgi olduğu görüldü. 2014 yerel seçimleri öncesi gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tansu Kaya yapılacak olan yerel seçimlere kadar hep birlikte çalışıp yerelde iktidarı tekrar kazanmaya gayret edeceklerini ifade etti.

tansu-ctm.jpg

İYİ NİYETLE YOLA ÇIKTIK

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tansu Kaya iyi niyetle yola çıktıklarını belirterek “Niyet halis akıbet hayır demişler dolayısıyla duamız ve temennimiz hep iyi ve güzel işler yapmaktan yana. Bugüne kadar sizlerinde bizlerinde duyduğu Aliağa’da geçen 4,5 yıllık zaman zarfı içerisinde insanlara 2009 yılı seçimlerinde verilen sözlerin hiçbirinin yerine getirilmediğinden bahisle, insanlar bugün mevcut yönetim hakkında bazı şeyleri zaten dile getiriyorlar. Biz onların yapamadığını konuşmaktan da ziyade biz kendimizin neler yapacağını anlatacağız” dedi.

tansu-kaya-gencler-kahvalti.jpg

YALAN KAYBETTİRİR

Kötü söz ve kötülüğün kişinin kendisine ait olduğunun altını çizen Kaya geçmişte kendileri hakkında yapılan haksız karalamalar yapanlara rağmen hiç kimseyi kırmayacaklarını belirterek şöyle konuştu: Bize düşen iyi, güzel şeyleri söylemek, Aliağa’nın bizden beklediği projeleri insanlara anlatmak. İnsanlara samimi olmak, dürüst olmak. İnsanlara yalan söylememek uzun vadede insana kazandırır. Kısa vadede sanki kazandırıyormuş gibi gösterse de uzun vade de bir insana yalan söylemek, insanı karalamak inanın çok büyük şey kaybettirir. Bunu 2009’da gördük ve yaşadık. Bizimle ilgili türlü yalanları o gün için söylediler. Yapamayacakları dünya kadar işin sözünü verdiler. Ama bugün geldiğimiz noktada bakıyoruz insanların ağzındaki konuşmalara Allah onlara hak ettiklerini bir şekilde verdi. Onu için diyoruz ki biz hiç kimseye sataşmadan bir seçim kampanyası götürmek istiyoruz” dedi.

PARTİMİZ KARAR VERECEK

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tansu Kaya kendisinde daha aday adayı olduğu, kimin aday olacağına parti genel merkezinin karar vereceğini belirterek “Bizler bugüne kadar elimizden geldiği ölçüde yapmamız gerekeni yaptık. Bugün kamuoyu yoklamalarında, partimizin temayül yoklamalarında, milletvekilleri ile yapılan görüşmelerde baktığınızda şuan belli bir yerdeyiz. İnşallah bir aksilik olmazsa ondan sonraki sürecide elbirliği ile götüreceğiz” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894