• BIST 9645.02
  • Altın 2404.431
  • Dolar 32.595
  • Euro 34.7912
  • İzmir 26 °C

Hakkı Ülkü’den gençlere teşekkür

Hakkı Ülkü’den gençlere teşekkür
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü’den gençlere teşekkür. Başkan Adayı Ülkü seçim süresince kendilerine destek olan gönüllü yaklaşık 400 genç ile Bizim Ev
DSP ALİAĞA ADAYI HAKKI ÜLKÜ’DEN GENÇLERE TEŞEKKÜR VE UYARI:
“SEÇİMİ KAZANDIK AMA SAKIN REHAVETE KAPILMAYIN”
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi
DSP Aliağa Belediye Başkan Adayı Hakkı Ülkü’den gençlere teşekkür. Başkan Adayı Ülkü seçim süresince kendilerine destek olan gönüllü yaklaşık 400 genç ile Bizim Ev Restoran’da kahvaltıda buluştu.  Gençlere emekleri ve destekleri için teşekkür eden Ülkü,seçimlerde son bir haftaya girilirken gençleriprovokasyonlara karşı uyardı.  Ülkü; Bu güne kadar müthiş enerjinizle bize güç, kuvvet, enerji verdiniz. Bu gün itibariyle her şey net ve ortada seçimleri aldık. Bunu net bir şekilde ifade edebilirim. Bu konunda sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Ama şunu özellikle vurgulamak istiyorum. Rehavete kapılmayın. Sakın provokasyonlara gelmeyin, yalan anketlere itibar etmeyin.” Dedi. 
 
“SEÇİMİ KAZANDIK AMA SAKIN REHAVETE KAPILMAYIN”
30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin hem ülke için hem Aliağa için çok çok önemli olduğunu vurgulayan Hakkı Ülkü “Bu seçim Aliağa’nın geleceğini ilgilendirdiği gibi 6 bin 500 genci de doğrudan ilgilendiriyor. Bu seçimde Aliağa’da 6 bin 500 gencin kaderi belli olacak. Son bir haftaya girilirken belki daha çık yorulacaksınız, hatta sizi yolunuzdan alıkoymak isteyenler olabilir, hatta sizin karışınıza komplo teorileriyle çıkabilirler. Sakın astı astarı olmayan konulara itibar etmeyin. Bazı kesimler ne yaptıklarının farkında değil. Seçimler bayrak yakarak, poster keserek kazanılmaz. Çok bayrak asarak da seçimler kazanılmaz. Bu güne kadar müthiş enerjinizle bize güç, kuvvet, enerji verdiniz. Bu gün itibariyle her şey net ve ortada seçimleri aldık. Bunu net bir şekilde ifade edebilirim. Bu konunda sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Ama şunu özellikle vurgulamak istiyorum. Rehavete kapılmayın.Sakın provokasyonlara gelmeyin, yalan anketlere itibar etmeyin.” dedi.
 
“BÜYÜK BİR HEYECANLA HİZMETE BAŞLAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM”
Büyük bir heyecanla hizmete başlamak için sabırsızlandığını belirten DSP Adayı Hakkı Ülkü “Biz hizmet adamıyız. Bizim rantla, çıkarcılarla, karanlık güçlerle bugüne kadar işimiz olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Bizim derdimiz daha güzel bir Aliağa, daha yaşanılabilir bir Aliağa. Geçlerimizin eğitimine nasıl katkıda bulunabiliriz, onlara nasıl iş bulabiliriz.Nasıl gençlerimiz için sosyal kültürel alanlar oluşturabiliriz, kötü alışkanlarla tanışmasını nasıl önleriz. Kısaca şöyle söyleyeyim. Bizim kabemiz insan.” Dedi.
 
“ONLAR İÇİN AKP, MHP FARK ETMEZ. YETERKİ HAKKI ÜLKÜ GELMESİN”
“Bizim kaygımız daha güzel bir Aliağa iken birilerinin tek derdi ise Hakkı Ülkü” diyen DSP Aliağa Adayı Hakkı Ülkü: “Ben o partide 14 yıl belediye başkanlığı bir dönem milletvekilliği yaptım. Parti üst yönetimi bir teşekkür bile etmezken, siyasi kıskançlıkları nedeniyle konserimize engel olarak siyasi terör yaratanlar var. Onların tek derdi Hakkı Ülkü, Hakkı Ülkü gelmesin. AKP gelsin fark etmez, MHP gelsin fark etmez, yeter ki Hakkı Ülkü gelemesin.Ama halkımız bu siyasi anlayışı benimsemiyor. Halkımız bunları çok net bir şekilde görüyor. Kim taşçı kim rantçı, kim demokrat kim faşist çok iyi biliyor. Tüm bunlara rağmen bizimse onların karşısında her zaman sevgi saygı temelli siyasetimiz sürecek” dedi. 
 
26 MART ÇARŞAMBA SAAT 16.00’DA DEMOKRASİ ŞÖLENİ VAR
Bugüne kadar yapamayacağı işler için söz vermediğini bundan böyle de vermeyeceğini belirten Hakkı Ülkü “Biliyorsunuz 2009’da şimdiki belediye başkanı çevreyi koruma sözü vermişti. Yaptıkları da ortada” dedi. Ülkü son olarak destekleri için gençlere bir kez daha teşekkür ederken tüm kenti 26 Mart Çarşamba günü Demokrasi Meydanı’nda düzenledikleri mitinge davet etti. Ülkü “26 Mart Çarşamba günü saat 16.00’daDemokrasi Meydanı’ndakimitingimizde iktidar provamızı yapacağız. Şevval Sam, Coşkun Sabah ve Ersin Faikzade konserlerimizde olacak. Demokrasi şölenimize tüm halkımızı bekliyorum.” dedi. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894