• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Halk Turgut Oğuz'dan Memnun Değil

Halk Turgut Oğuz'dan Memnun Değil
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 2 haftadan bu yana gazetemize yaptığı açıklamalarla Aliağa'nın gündemini oluşturan efsane başkan Hakkı Ülkü, Baykal sonrası oluşan CHP Genel merkez yönetiminden memnuniyetini dile getirdi.

Efsane başkan Hakkı Ülkü, sert eleştirdi:

HALK TURGUT OĞUZ'DAN MEMNUN DEĞİL

"Genel Merkezimiz çok doğru işler yapıyor" diyen Hakkı Ülkü:

GENEL MERKEZİN YÜZDE 95'İ ARKADAŞLARIM

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 2 haftadan bu yana gazetemize yaptığı açıklamalarla Aliağa'nın gündemini oluşturan efsane başkan Hakkı Ülkü, Baykal sonrası oluşan CHP Genel merkez yönetiminden memnuniyetini dile getirdi.

"Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkezimiz çok doğru işler yapıyor. Bize yakın arkadaşlarımız yönetimde. Yüzde 95’i benim arkadaşlarım." dedi

HALK, TURGUT OĞUZ'DAN MEMNUN DEĞİL

Kamuoyu tarafından Aliağa siyasetinin duayeni kabul edilen Hakkı ülkü, Aliağa'da seçmen sayısının 40 bini aştığını ifade ederek, CHP'nin seçimi yeniden kazanması için en az 20 bin oy alması gerektiğini açıkladı.

"Benim saptadığım kadarıyla halk Turgut Oğuz yönetiminden memnun değil. Belediye iyi bir sınav veremedi. Kamuoyunda iyi bir iz bırakmadı." diyen Ülkü, " Son yerel seçimde CHP 15 bin oy aldı. O seçimde AKP’ye muhalif herkes CHP’ye oy verdi. Genel seçimde oylar düştü.  20 bin civarında oy alınmalı." dedi.

TURGUT OĞUZ'A ELİMİ UZATTIM, REDDETTİ

Aliağa Eğitim Vakfı'nın ve unutulmaya yüz tutan belediye şirketinin aktif hale getirilerek kente hizmet için kullanılmasına yönelik Başkan Oğuz'a teklifte bulunduğunu açıklayan Ülkü, uzattığı elin reddedildiğini savundu.

Ülkü, "Eğitim Vakfı’nı teklif ettim, ilgilenmedi. Belediye’de bir şirket var; Mavi bilmem ne demişiz. Çok temiz bir şirket. Ben bile unuttum kurulduğunu. Şirket kurmanın zor olduğu bir dönemde kurmuşuz. Biz iki şirket kurmuştuk. Üçüncüsünü AKP’li belediye kurmuştu. Bunlar Belediye ve halkın lehine olan önerilerdi. Hiç birine iltifat etmedi." dedi.

MANTIKLI ÖNERİLER SUNDUM

"Başkan Oğuz'a mantıklı öneriler sundum" diye konuşan Ülkü, Önerilerimiz gayet mantıklıydı. Adeta parasız danışmanlığını yapmak için yakınlaşmaya çalışıyordum. Ama her şeyi kendisi bildiği için hep uzak durdu. Hatta torununun sünnetine sokaktan geçen adamları bile çağırdı, beni davet etmedi." dedi.

DANIŞMAN BOLLUĞU İÇİN UYARDIM

Belediyenin danışman bolluğundan dolayı kamuoyunda eleştirildiğini savunan Ülkü, bu durumu Başkan Oğuz ve ekibine ilettiğini ancak dikkate alınmadığını söyledi. Efsane Başkan Hakkı Ülkü, "Yıllar Önce Belediyede 'Martı Özel Eğitim Şirketi' adıyla bir şirket kurmuştuk. O şirketi alın, iş yaparken rahatlarsınız dedim. İlgilenmediler. Söz dinlemiyorlar" dedi.

BAŞKAN, PROFESYONELLERLE ÇALIŞIYOR

Başkan Oğuz'a '10-15 danışman olduğu söyleniyor belediyede. Ben bundan rahatsızlık duyuyorum. Bu danışmanların bir gereği yok. Bunlar bizi kamuoyunda yıpratıyor' dedim. diye konuşan Ülkü, "Dinlemediler. Hatta daha sonra Uğur hoca bana, 'Başkan, Geçen gün bize rest çekti. Herkes bir tarafa, falancalar bir tarafa dedi' diye anlattı. Ben de “haa, durum anlaşıldı boşuna  yardım elimizi uzatıyormuşuz. Demek ki başkan profesyonellerle çalışmak istiyor diye bir kanaata vardım.Oysa seçim sonrasında desteğimi belirten bir yazı da yazmıştım Aliağa ekspreste." dedi.

ALİAĞA SİYASETİNDE NELER OLUYOR TIKLA OKU https://www.gunaydinaliaga.com/news.php?cid=115

 

 

  • Yorumlar 11
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894