• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Hayatım Yenibahar’a Peştamalli Destek

Hayatım Yenibahar’a Peştamalli Destek
Tansel Baybara/Tasarım Hikayeci’sinin geleneksel yöntemlerle ürettiği peştamaller Mardin’in sosyal sorumluluk projesi Hayatım Yenibahar’a destek için sosyal medyadan satışta

HAYATIM YENİBAHAR’A PEŞTAMALLİ DESTEK

Uzun yıllar boyunca dergi ve yayıncılık sektöründe sanat yönetmeni olarak çalışan Tansel Baybara, 2013 yılında kurduğu Tasarım Hikayecisi adı altında takı, aksesuar ve dekor gibi geniş yelpazede özgün ürün üretmeye devam ediyor. Tansel Baybara’nın yaz sezonu için hazırladığı son koleksiyon geleneksel yöntemlerle üretilmiş peştamallerdan oluşuyor.

Tasarımın kalbinde el işçiliği, fikri haklara saygı ve geleneklerin kuşaklara aktarılması olduğuna inan Tansel Baybara/Tasarım Hikayecisi bu yaz için kara tezgahlarda dokunan çizgili ve desenli peştamal serisi yarattı. Yaz boyunca Eataly gibi çeşitli yerlerdeki satışların ardından, Mardinli kadınlar tarafından kurulan Hayatım Yenibahar sosyal sorumluluk projesine destek olmak amacıyla peştamallerin sosyal medyada satılması için iş birliği yapıyor.

Koleksiyonda yer alan çizgili peştamallerin yanı sıra Mardin’in çok kültürlü ruhuna davet eden,  Rumi deseni, Hamsa sembolü ve tavus kuşu baskılarının olduğu peştamaller de bulunuyor. Hamam ritüelinden çıkan peştamal; banyo, sauna, havuz, plaj ve spor salonlarında da rahatlıkla kullanılabiliyor.

Tasarım Hikayecisi ve Hayatım Yenibahar iş birliğindeki tüm peştamaller kaliteli yerli pamuk ipler kullanılarak küçük kara tezgahlarda elde dokunmuştur. Hafif ve su emicidir, hızlıca kurur. Instagram ve Facebook üzerinden satışlar yaz boyunca sürecek.  

Facebook.com/Hayatimyenibahar ve Instagram.com/Hayatimyenibahar adreslerinden ürünlere ulaşabilmek mümkün. /Ege Basın Grubu

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894