• BIST 9783.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 18 °C

HemAL HemSAT. Com

HemAL HemSAT. Com
Üyelerine, bireysel ve kurumsal ayrımı yapmaksızın, ellerindeki her çeşit ürünü açık artırma ya da sabit fiyatla satabilecekleri bir ortam yaratan e-ticaret ve açık artırma sitesi HemAlHemSat.com, Web sitesinin tasarımını baştan sona değiştirdi. Yapılan d

HemAl  HemSat.com Baştan Yaratıldı

Üyelerine, bireysel ve kurumsal ayrımı yapmaksızın, ellerindeki her çeşit ürünü açık artırma ya da sabit fiyatla satabilecekleri bir ortam yaratan e-ticaret ve açık artırma sitesi HemAlHemSat.com, Web sitesinin tasarımını baştan sona değiştirdi. Yapılan değişikliklerle site daha modern bir yüze kavuşurken, kullanımı da kolaylaştı. Görsel tasarımı tamamen değiştirilen siteyi kullanmak isteyen ziyaretçiler, aradıkları her türlü ürüne sayfa üzerinde yer alan kategori seçenekleriyle daha kolay ulaşabiliyorlar.

YENİ BÖLÜMLER

"Son Gelenler", "Çok Bakılanlar", "Yetişen Alır" ve "Alt Limitsizler" kategorilerinde de değişiklikler yapıldı. Ayrıca, "Fırsatlar" adı altında yeni bir bölüm açıldı. Bu bölümde, ilginç olmasının yanı sıra fiyatı da çok uygun olan veya başka hiçbir yerde bulunmayan ürünler yer alıyor. Ziyaretçiler, ilgilendikleri bir ürünü "İzlemeye Al" seçeneğiyle takip edebiliyorlar. Verdikleri tekliften daha yüksek bir teklif geldiğinde ya da açık artırmanın kapanmasına az bir süre kaldığında bilgilendiriliyorlar. Aynı özellik, belirli bir kategoride satışa sunulan yeni bir ürün olup olmadığının öğrenilmesinde de kullanılıyor.

JAMES BROWN'UN İSTANBUL KONSERİ BİLETLERİ HEMALHEMSAT.COM'DA 1 YTL'DEN AÇIK ARTIRMADA

Soul ve funk kralı olarak tanınan ABD'li şarkıcı James Brown, dev orkestrası ve dans grubuyla konser vermek üzere İstanbul’a geliyor. Organizasyonu ve prodüksiyonu Parkorman Event tarafından gerçekleştirilen ve 12 Temmuz akşamı Parkorman'da düzenlenecek konserde, Brown ve ekibi, büyüleyici sahne şovları ile hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. HemAlHemSat.com, bu konserin biletlerini İnternet üzerinden açık artırmaya çıkarıyor. Sınırlı sayıda bilet, site üzerinden online açık artırma yöntemiyle satılacak. Artırmaların başlangıç fiyatı 1 YTL olarak belirlendi.

James Brown'un konser biletlerine 1 YTL'den başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin üye olarak açık artırmaya katılmaları gerekiyor.

ÜNLÜLERİN EŞYALARINI ALIN, EĞİTİME SİZİN DE KATKINIZ OLSUN

"Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına destek olmak amacıyla 9 Mayıs'ta İstanbul The Marmara Hotel'de bir açık artırma düzenlenecek. 19.30'da başlayacak açık artırmada ünlülere ait kıyafet ve özel eşyalar satışa sunulacak. Sertab Erener’in Eurovision'da giydiği ve Türkiye'ye tarihinin ilk birinciliğini yaşattığı kostüm, Oktay Kaynarca'nın “Çakır” karakterine ait tespihi, Orhan Gencebay’ın bağlaması, Cem Yılmaz’ın gözlükleri, İbrahim Kutluay’ın forması gibi manevi değeri çok yüksek parçalar kampanyaya gelir sağlamak için satılacak. Geceye ayrıca Devrim Erbil, Jale Yılmabaşar gibi sanatçılar eserleriyle katılacak. Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve Nilüfer de satışa sunacakları sürprizlerini o akşam açıklayacak. İnternet kullanıcıları açık artırmaya, HemAlHemSat.com'dan gerçek zamanlı olarak katılabilecek. HemAlHemSat.com üyesi olan herkes, Türkiye'nin neresinde olursa olsun bu hayır işine katkıda bulunabilecek. HemAlHemSat.com yetkilileri, salonda verilen teklifleri sisteme anında girerek son durumun izlenmesine yardımcı olacaklar. Aynı zamanda, verilen teklifi ilgililere ve hazır bulunanlara aktararak, bu çok özel ürünlere sahip olmaları konusunda teklif sahiplerine destek verecekler.  Açık artırmanın ciddiyeti ve sosyal sorumluluk projesinin güvenliği açısından bazı ön koşullar söz konusu. Açık artırmaya katılan her HemAlHemSat.com üyesinin geçerli bir kredi kartı kullanması ve belirlenen miktarda teminatın bloke edileceğini önceden kabul etmesi gerekiyor. Blokaj, artırma sonuçlandığında kaldırılacak. Teminat bedelini kredi kartı aracılığı ile ödeyen üye, artırmayı kazanması durumunda verilen teklifin üzerini tamamlamayı taahhüt etmiş kabul edilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894