• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İzmir 23 °C

İlişkileri İyileştirmenin Gücü

İlişkileri İyileştirmenin Gücü
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerine avantajlar sunmaya devam ediyor.
İLİŞKİLERİ İYİLEŞTİRMENİN GÜCÜ AGORA SOHBETLERİ’NDE KONUŞULACAK
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi; ziyaretçilerine avantajlar sunmaya devam ediyor. 05 Şubat Cuma günü saat 16:00’da Agora Kadınlar Kulübü ve Agora Sohbetleri’nin ortak aktivitesi olarak gerçekleşecek olan etkinliğe, Yaşam Koçu Nalan Kahraman  “Kendini Tanırsan Tüm İlişkileri İyileştirirsin” konulu sohbetiyle gelen ziyaretçileri aydınlatılacak.
 
REİKİ UZMANI NALAN KAHRAMAN AGORA’DA 
2007 yılından itibaren Reiki, Kundalini, psikolojik danışmanlık, meditasyon teknikleri, nefes teknikleri, human design gibi bir çok eğitim alan Nalan Kahraman; öğrendiklerini ve deneyimlediklerini “Eureka” adlı kitabında topladı. Kahraman, Human Design’in kişinin iç potansiyelini, güçlü ve gelişime açık yanlarını, karar alma mekanizmalarını keşfetme, nasıl düşünüp hissettiklerini, özgün tutum ve davranışlarını, enerji düzeylerini derinden anlama ve bu sayede yaşamının kontrolünü ele alarak kişisel mutluluğu sağlama ve arttırma yolunda kendine has bir sistem ve benzersiz bir öz farkındalık olduğunu düşünüyor. Kahraman, kitabında anlatmak istediklerini; “her birey hayata kattığı anlamlarla hayatını biçimlendirmektir” diyerek özetlemektedir. Yazar;  yaşamımızı yüklediğimiz anlamlarla şekillendirdiğimizi vurgulamaktadır. 
 
Nalan Kahraman 05 Şubat Cuma günü B Blok aktivite alanında saat 16.00’da “Kendini Tanırsan Tüm İlişkileri İyileştirirsin” konulu sohbeti ile Agora Kadınlar Kulübü’nde ziyaretçilerle buluşacak. Kendini ve insanları anlamanın anahtarlarını vererek tüm ilişkilerini iyileştirme ve güzelleştirmenin sırlarını ve bu sırları güzelleştirmenin yolunun kendini tanımaktan, kendini tanımanın da human desigden geçtiğini anlatacak olan Yaşam Koçu Nalan Kahraman gelen dinleyicilerin merak ettikleri soruları da yanıtlayacak. 
 
Agora Alışveriş Merkezi Pazarlama Müdürü Müge Menteş Üstünoğlu, hayata dair önemli ve faydalı sohbet konularını ve uzman konukları Agora Alışveriş Merkezi’nde ağırlamaya devam edeceklerini belirtti. Üstünoğlu,  hayatında yeni başlangıç yapmak isteyen tüm kadınları, Agora Kadınlar Kulübü’ne  davet etti. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894