• BIST 9524.59
  • Altın 2526.553
  • Dolar 32.5746
  • Euro 34.6658
  • İzmir 16 °C

Intersport, Türkiye’de

Intersport, Türkiye’de
32 ülkede sahip olduğu 5000’e yakın spor ürünü mağazası ile alanında dünyanın en büyüğü olan Intersport, İstanbul’un iki önemli alışveriş merkezinde açtığı ilk mağazaları ile Türk sporseverlerle buluştu. Intersport’un Capitol Alışveriş M

INTERSPORT, CAPİTOL VE KANYON İLE TÜRKİYE’DE

32 ülkede sahip olduğu 5000’e yakın spor ürünü mağazası ile alanında dünyanın en büyüğü olan Intersport, İstanbul’un iki önemli alışveriş merkezinde açtığı ilk mağazaları ile Türk sporseverlerle buluştu. Intersport’un Capitol Alışveriş Merkezi’ndeki 350 ve Kanyon’daki 1200 metrekarelik mağazalarında, dünyaca ünlü markaların su sporlarından kayağa, fitnessdan kamp malzemelerine kadar sporun her alanındaki ürünlerini sunuyor.

Intersport’un ilk mağazası Altunizade Capitol Alışveriş Merkezi’nin üçüncü katında yer alırken, onu Levent’te hizmete giren Kanyon Alışveriş Merkezi’nin birinci katındaki 1200 metrekarelik mağaza izledi. Spor mağazacılığı zincirini hızla büyütmek için büyük adımlarla işe başlayan Intersport Türkiye, üçüncü mağazasını da Kayseri’de Kayseri Park Alışveriş Merkezi’nde bu ay içinde açıyor.Intersport mağazalarında, Adidas, Nike, Puma, O’Neill, Converse, Asics, Salomon, Atomic, Head, Wilson, Nordica, Rollerblade, Speedo,Buff, Black Diamond, Oakley, K2 ve Colombia gibi spor dünyasının önemli markalarının yanı sıra, Intersport ‘un kendi markaları olan Mc Kinley, Crazy Creek, Etirel, Firefly, Protouch, Technopro, Energetics’in ürünleri de yer alıyor. Türk sporseverler artık outdoor, kayak, takım sporları, raket sporları, koşu, fitness, bisiklet, dağcılık ve su sporları gibi tüm alanlarda her türlü sportif ekipman, tekstil ve aksesuarlarını, Intersport mağazalarında birarada bulabiliyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ İLE TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜNÜN, GÜÇBİRLİĞİ

Yıllık yaklaşık 7.3 milyar Euro’luk cirosu ile dünya spor malzemeleri pazarında lider olan Intersport, Kasım 2005’te Sporting ile imzaladığı lisans anlaşması kapsamında, Türkiye’de 400 metrekare ile 2000 metrekare arası büyüklükte spor ürünleri mağazaları açacak. Mağaza sayısının, 2007’ den itibaren verilecek olan franchiselar ile beraber 2010 yılında Türkiye çapında 35’e ulaşması öngörülüyor. Lisans anlaşmasıyla Türkiye’de Intersport mağazaları açma, Intersport’un kendi markalarının ürünlerini üretme, satma ve diğer tüm hizmetlerinden yararlanma hakkına sahip olan Sporting, aralarında O’Neill, Rucanor, Elan, Dolomite, Nordica, Spyder, Killy, Daysee, Toko gibi dev isimlerin de olduğu 30 civarında dünya markasının Türkiye temsilciliğini ve dağıtımını yapıyor. Sporting, 5 yıldır da spor malzemeleri perakendeciliğinde Türkiye genelinde Sporting Shop markası altında, 8 adet çok markalı spor mağazası ile lider durumda bulunuyordu.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894