• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 18 °C

IQS, Devam Ediyor

IQS, Devam Ediyor
Dünyanın en gelişmiş sigara bırakma programı I QUIT SMOKING®, Türkiye’de gerçekleştirdiği kurumsal seminerler ile şirketlere ve çalışanlarına destek vermeye devam ediyor. Ülke genelinde “Sigarasız Kurum” kültürünün

IQS, 'SİGARASIZ KURUM EĞİTİMLERİ'NE DEVAM EDİYOR

Dünyanın en gelişmiş sigara bırakma programı I QUIT SMOKING®, Türkiye’de gerçekleştirdiği kurumsal seminerler ile şirketlere ve çalışanlarına destek vermeye devam ediyor. Ülke genelinde “Sigarasız Kurum” kültürünün yerleşmesi ve yaygınlaşmasını hedefleyen IQS, düzenlediği kampanya çerçevesinde, bir taraftan sigaranın zararları ve bırakma yöntemleri hakkında bilgi verirken, diğer yandan bu zararlı alışkanlıktan kurtulmak isteyen şirket çalışanlarına IQS Programından yüzde 10 indirim ve 6 taksit imkanı ile yararlanma avantajı sunuyor.

Bu güne kadar ülke genelinde 10 bini aşkın kişiye, uyguladığı programla sigarayı bıraktıran IQS Türkiye, “Sigarasız Kurum” kampanyası çerçevesinde gerçekleştirdiği eğitim seminerleri dizisine devam ediyor. IQS Türkiye’nin her biri alanında eğitimli uzmanları, “Sigarasız Kurum” hedefine yönelen şirketlerde ücretsiz olarak gerçekleştirdikleri seminerlerde, çalışanları, sigaranın zararları ve bırakma yöntemleri hakkında bilgilendirerek, yaptıkları karbonmonoksit ölçümleri ile de sigaranın vücutlarına verdiği zararları ortaya koyarak, onları bu zararlı alışkanlıktan kurtulmak için motive ediyor.

IQS Türkiye, “Sigarasız Kurum Kültürü” projesi kapsamında şirketlere yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz eğitim seminerlerinin yanı sıra, kampanyaya dahil olan şirketlerin çalışanlarına da yüzde 10 indirim ve 6 taksit avantajı sunuyor. Ayrıca, kampanya çerçevesinde sigarayı bırakan ve yeni bir hayata merhaba diyen şirket çalışanları, IQS Programını sigarayı bırakmakta en etkili yöntemlerden biri olarak gören ve destekleyen Türk Kalp Vakfı’nın yüzde 20 indirimli checkup avantajından da yararlanabiliyor.

Sigarasız Kurum Eğitimleri kapsamında bu güne kadar farklı sektörlerden farklı ölçekteki çok sayıda kuruluşta düzenlediği seminerler ile sigaranın zararlarını bilimsel verilerle ortaya koyan IQS, yurtdışında olduğu gibi ülkemizde de “Sigarasız Kurum” geleneğinin yaygınlaşması ve şirketlerde sigara kullanan çalışan sayısının azaltılmasına katkı sağlamak amacıyla, tüm işletmeleri ücretsiz eğitim seminerlerine katılmaya davet ediyor.

Sigaranın zararları ile bırakma yöntemleri hakkında 7’den 70’e toplumun her kesimini bilgilendirmeyi ve daha fazla insana sigarayı bıraktırmayı amaçlayan IQS Türkiye’in şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Konya, Kocaeli, Adapazarı, Kayseri ve Mersin’de toplam 18 merkezi bulunuyor. Bu illerde faaliyet gösteren işletmeler, 444 0 477 numaralı IQS Çağrı Merkezi’ni arayarak, IQS’in Sigarasız Kurum Kültürü Projesi kapsamında şirket çalışanlarına sunduğu eğitim seminerlerinden ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894